Στον “αέρα” της Wall Street Journal η ελληνική Fleksy

Τα πρώτα βίντεο των εταιρειών που συμμετέχουν στο διαγωνισμό για την ανάδειξη της startup της χρονιάς στις ΗΠΑ που διοργανώνει η Wall Street Journal αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του διαγωνισμού.

Όπως έχει παρουσιάσει το EMEAgr, στο WSJ Startup of the Year συμμετέχει και η εταιρεία με βάση στις ΗΠΑ, αλλά καταγωγή ελληνική, η Syntellia, η οποία αναπτύσσει την εφαρμογή Fleksy, ένα επαναστατικό πληκτρολόγιο για συσκευές με οθόνες αφής, που εκμηδενίζει που κάνουν οι χρήστες κατά την πληκτρολόγηση.

Το βίντεο της δεύτερης εβδομάδας παρουσιάζει τους δύο συνιδρυτές της Syntellia, Κώστα Ελευθερίου και Ιωάννη Βερδελή, να παρουσιάζουν την εφαρμογή, τον συναισθηματικό αντίκτυπο που είχε στην πρώτη ομάδα χρηστών που την χρησιμοποιήσε, οι οποίοι αντιμετώπιζαν προβλήματα όρασης, και να μοιράζονται το όραμά τους για να καταστήσουν λίγο πιο παραγωγική τη χρήση των smartphones για εκατομμύρια χρήστες.

Στη σχετική ψηφοφορία που “τρέχει” μαζί με το διαγωνισμό, η Syntellia βρίσκεται αυτή την στιγμή στην 12η θέση (ανάμεσα σε 24 εταιρείες), καθώς έχει συγκεντρώσει πάνω από 2.000 ψήφους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ