UCRCA – Dive in History: Η καινοτομία στην προβολή τουριστικών προϊόντων

Στις 6/7/2017 διεξήχθη στο Δήμο Πύλου – Νέστορος ημερίδα ενημέρωσης του project “UCRCA – Dive in History” στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος “Implementation of the European Maritime and Fisheries Fund Work Programme 2016”.

Το UCRCA έχει στόχο την υποστήριξη και προώθηση της ανάπτυξης παράκτιων περιοχών μέσω της στήριξης των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων αλλά και της ανάδειξης των αρχαιοτήτων και της ιστορικότητας των εν λόγω περιοχών. Πιο συγκεκριμένα, το έργο θα μελετήσει για πρώτη φορά σε παγκόσμιο επίπεδο την δημιουργία ενός καινοτόμου τουριστικού προϊόντος, το οποίο θα συνδυάζει τις καταδυτικές δράσεις και τα αρχαία υποβρύχια μνημεία, σε τέσσερις διαφορετικές περιοχές στην Ελλάδα και την Ιταλία.

Κατά την διάρκεια της ημερίδας παρουσιάστηκε το project “UCRCA” από τον Άγγελο Μαγκλή της “Ατλαντίς Συμβουλευτική Α.Ε.”, ενώ ο Θεόδωρος Μακρής της “ΜΑΖΙ TRAVEL Ltd” παρουσίασε το τουριστικό προϊόν στους συμμετέχοντες. Ακολούθησε συζήτηση για την διαμόρφωση και προώθηση του προϊόντος, αναφέρθηκαν οι δυσκολίες αλλά και οι δυνατότητες που ξεπροβάλουν μέσα από αυτές, ενώ ταυτόχρονα συλλέχθηκαν τα απαραίτητα δεδομένα για την συγγραφή εμπεριστατωμένων μελετών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ