Travelplanet24: Λαμβάνει τη μεγαλύτερη χρηματοδότηση των Jeremie Funds (3,5 εκατ. ευρώ)

O CEO της Travelplanet24, Philipp Brinkmann

Η Travelplanet24 ανακοίνωσε ότι έλαβε χρηματοδότηση ύψους 3,5 εκατ. ευρώ από τα  επενδυτικά σχήματα Elikonos Jeremie και Odyssey Jeremie Partners.

Πρόκειται για δύο εκ των τεσσάρων Jeremie Funds που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα με κεφάλαια από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Επενδύσεων και η επένδυση αυτή αποτελεί την μεγαλύτερη επένδυση κεφαλαίου που έχει γίνει μέχρι στιγμής στην Ελλάδα μέσω του επενδυτικού προγράμματος Jeremie.

Η χρηματοδότηση συντονίστηκε από την First Athens Corporate Finance.

“Η επένδυση θα κατευθυνθεί για την ταχύτερη ανάπτυξη της εταιρείας στο εξωτερικό, για επενδύσεις σε νέες τεχνολογίες και πιθανές εξαγορές εταιρειών στις χώρες στρατηγικού ενδιαφέροντος”, αναφέρει σε δήλωση ο Philipp Brinkmann CEO, της Travelplanet24.

Η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει επίσης ότι το 2013 η εταιρεία υπερδιπλασίασε τον όγκο συναλλαγών που εξυπηρετεί, από 98 εκατ. το 2012 σε 206 εκατ. ευρώ το 2013. Ο τζίρος της εταιρείας υπολογίζεται σε 16 εκατ. ευρώ για το 2013.

[Διόρθωση 22-05-2014, 17:36: Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου ανέφερε λανθασμένα τον όγκο συναλλαγών που εξυπηρέτησε η εταιρεία ως τζίρο]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ