Toshiba: Νέο υβριδικό ultrabook

Η Toshiba παρουσίασε το πρώτο της υβριδικό Ultrabook, το Satellite Click 2 Pro P30W. Αυτή η premium 2-σε-1 συσκευή έχει σχεδιαστεί για να μετατρέπεται εύκολα από laptop σε tablet, προσφέροντας την επιλογή ανάμεσα σε ένα πλήρως εξοπλισμένο Ultrabook και ένα tablet πολυμέσων, που την κάνει ιδανική για διάφορες χρήσεις.

Ο “έξυπνος” σχεδιασμός του Satellite Click 2 Pro P30W συνδυάζει ένα πλήρως εξοπλισμένο Ultrabook και ένα ευέλικτο tablet σε μια συσκευή. Το εύκολα αποσπώμενο, φωτιζόμενο, εκτός πλαισίου και πλήρους μεγέθους πληκτρολόγιο δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να είναι παραγωγικοί και δημιουργικοί, χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσουν άλλη συσκευή. Με απλό μηχανισμό που χρησιμοποιείται με το ένα χέρι, οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν άνετα περιεχόμενο και πολυμέσα με όποιον τρόπο επιλέξουν σε όποιο περιβάλλον και αν βρίσκονται.

Η επιλογή μεταξύ βασικού ή ενισχυμένου πληκτρολογίου καλύπτει κάθε ανάγκη χρήσης. Το βασικό πληκτρολόγιο προσφέρει μεγάλη διάρκεια μπαταρίας έως 6 ώρες. Εναλλακτικά το ενισχυμένο πληκτρολόγιο έχει διάρκεια ζωής έως 9 ώρες, καθώς και 500 GB HDD.

Ο Satellite Click 2 Pro P30W είναι επίσης ιδιαίτερα φορητός και σχεδιασμένος για χρήση οπουδήποτε και οποτεδήποτε, ενώ έχει και ιδιαίτερα προσεγμένο design με περίβλημα γυαλιστερού χρυσού αλουμινίου.

Η τεχνολογία ενίσχυσης ήχου DTS Sound με harman/kardon στο tablet, δίνει νέα διάσταση στο ήχο χωρίς να απαιτείται εξωτερικό ηχείο. Η Full HD IPS οθόνη διασφαλίζει φωτεινότητα στα χρώματα και έντονες λεπτομέρειες ενώ ο ενσωματωμένος Ambient Light Sensor προσαρμόζει τη φωτεινότητα της LCD στις συνθήκες φωτισμού του περιβάλλοντος.

“Οι χρήστες σήμερα χρειάζονται την απόδοση ενός Ultrabook και την επάρκεια ενός tablet χωρίς συμβιβασμούς. Ο Satellite Click 2 Pro P30W δίνει νέα διάσταση στη συσκευή Ultrabook προσφέροντας μεγαλύτερη ευελιξία εν κινήσει, στο σπίτι ή στο γραφείο προσφέροντας ταυτόχρονα υψηλές επιδόσεις και μια ευρεία γκάμα λειτουργιών multimedia” τόνισε, κατά την παρουσίασή του σε Έλληνες δημοσιογράφους, ο Βασίλης Σύκαλος, Country Manager της Toshiba, Greece and Cyprus, Digital Products & Services.

Ο Toshiba Satellite Click 2 Pro P30W θα είναι διαθέσιμος στην Ευρώπη το τρίτο τρίμηνο του 2014.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ