TappLocks: Λουκέτα με σαρωτή δακτυλικού αποτυπώματος

Τα TappLocks είναι τα πρώτα λουκέτα στον κόσμο με σαρωτή δακτυλικού αποτυπώματος FPC 1020, ο οποίος κατασκευάζεται από την εταιρεία Sweden Fingerprint Cards και ενσωματώνει κρυπτογράφηση AES 128-bit

Τα λουκέτα προσφέρονται για να κλειδώσετε πόρτες, δισκόφρενα μοτοσυκλέτας, ποδήλατα κα. και διαθέτουν διεπαφή Bluetooth 4.1, με την οποία εκτελείται ο αρχικός συγχρονισμός αλλά και εξασφαλίζεται η επικοινωνία με τον ιδιοκτήτη τους, σε περίπτωση που κάποιος αποπειραθεί να τα παραβιάσει ή επιθυμείτε να ενεργοποιήσετε απομακρυσμένα τη λειτουργία “Active Sharing”.

Διαθέτουν ειδική επίστρωση (nano-coating) της Liquipel Watersafe, προκειμένου να διατηρηθεί η στεγανότητα τους, καθώς και μπαταρίες 1200 mAh ή 2032 Coin Cell (ανάλογα με το μοντέλο), η οποία μπορεί να ανεβάσει την αυτονομία τους στα τρία χρόνια.

Διατίθενται σε δύο εκδόσεις: την TappLock (1200 mAh/αυτονομία 3 χρόνων/λειτουργία Powerbank και συναγερμού) και την TappLock Lite (2032 Coin Cell/αυτονομία 6 μηνών) και η Tapp, κατασκευάστρια των λουκέτων, εστιάζει στο γεγονός ότι τα δακτυλικά αποτυπώματααποθηκεύονται τοπικά, αποκλείοντας κάθε ενδεχόμενο διαρροής προσωπικών δεδομένων.

Η τιμή λιανικής πώλησης των λουκέτων, τα οποία είναι συμβατά με iOS/Android/Windows Phoneσυσκευές, ξεκινά από τα 39 δολάρια (TappLock Lite) και αγγίζει τα 10.000 δολάρια (για 250 TappLocks).

Πηγή: allCONNECTED.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ