Retail@Link: Έσωσε 1.500 δέντρα το 2013 διακινώντας e-invoices

Στην τελετή απονομής των φετινών Environmental Awards, η Retail@Link (μέλος του ομίλου Entersoft) βραβεύτηκε με έπαινο για τη σημαντική συνεισφορά της στο περιβάλλον και την οικονομία μέσα από τα πολλαπλά οφέλη που προσφέρουν οι λύσεις Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης & Αρχειοθέτησης.

Η εταιρεία διακρίθηκε για την προσφορά βέλτιστων πρακτικών περιβαλλοντικής βιωσιμότητας στις ελληνικές επιχειρήσεις, όπως και για την εφαρμογή βέλτιστων οικολογικών πρακτικών σε επιχειρησιακό επίπεδο (χρήση ανακυκλωμένου χαρτιού, υβριδικών αυτοκινήτων, αντικατάσταση χάρτινων με ηλεκτρονικά έγγραφα κ.α) για την ενίσχυση του οράματός της για μια βιώσιμη ελληνική οικονομία & περιβάλλον.

Η Retail@Link, διακίνησε & αρχειοθέτησε ηλεκτρονικά περισσότερα από 6.000.000 παραστατικά κατά το έτος 2013, εξοικονομώντας τη χρήση άνω των 12.500.000 σελίδων χαρτιού που αντιστοιχούν σε περίπου 1.500 δέντρα. Μάλιστα, με την σταδιακή εξάπλωση της χρήσης της Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης στην ελληνική αγορά, τα οφέλη για το περιβάλλον αναμένεται ότι θα αυξηθούν με γεωμετρική πρόοδο, καθιστώντας το e-invoicing, βασική επιλογή οικολογικής & οικονομικής συνείδησης από τις ελληνικές επιχειρήσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ