Public: Τα Startup Crash-Courses επιστρέφουν με τη “σφραγίδα” του Startupper.gr!

Ο επιτυχημένος κύκλος εκδηλώσεων για την νέα επιχειρηματικότητα επιστρέφει από το Public και το Startupper.gr!

Σε συνεργασία με το Startupper.gr, την πρώτη ελληνική online έκδοση αφιερωμένη στην startup επιχειρηματικότητα που δημιούργησε το πόρταλ επιχειρηματικής ενημέρωσης EMEA.gr, το Public στην πλατεία Συντάγματος θα φιλοξενήσει μέχρι και το τέλος Δεκεμβρίου έξι συνεδρίες, όπου επιτυχημένοι επαγγελματίες από τον χώρο της επιχειρηματικότητας και της τεχνολογίας θα παραδώσουν σύντομα “μαθήματα” και θα απαντήσουν στις ερωτήσεις του κοινού για τα θέματα που τους απασχολούν.

Η πρώτη εκδήλωση του δεύτερου κύκλου πραγματοποιείται αυτή την Τρίτη 07 Οκτωβρίου στις 19:00. Προσκεκλημένος είναι ο Μπάμπης Διβάρης, λογιστής – φορολογικός σύμβουλος στην εταιρεία PDZ Audit, ο οποίος θα αναφερθεί στον οικονομικό και φορολογικό σχεδιασμό μίας νέας επιχειρήσης. Συγκεκριμένα, ο Μπάμπης Διβάρης θα αναφερθεί στο θεσμικό περιβάλλον και στο νομικό πλαίσιο που διέπει την ίδρυση μίας επιχείρησης στην Ελλάδα στις διάφορες νομικές της μορφές και στην Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία (ΙΚΕ).

Επίσης, στο φορολογικό πλαίσιο που διέπει τη λειτουργία των επιχειρήσεων στην Ελλάδα, με έμφαση στις εταιρείες και στο λογιστικό πλαίσιο, με έμφαση στα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα, σε σύγκριση με τα ελληνικά. Επιπλέον στις υποχρεώσεις και τα ωφελήματα που προκύπτουν από το θεσμικό πλαίσιο για τους νέους επιχειρηματίες, ενώ τέλος θα αναφερθεί και στα βασικά φορολογικά χαρακτηριστικά χωρών που κερδίζουν το ενδιαφέρον κυρίως των τεχνολογικών εταιρειών, όπως είναι η Κύπρος, η Αγγλία και η Ιρλανδία.

Ο Μπάμπης Διβάρης είναι έμπειρος λογιστής, με εξειδίκευση στη φορολογική νομοθεσία και στην έναρξη επιχειρήσεων. Έχει εργασθεί ως Οικονομικός Διευθυντής και Προϊστάμενος Λογιστηρίων σε θυγατρικές και υποκαταστήματα πολυεθνικών εταιρειών όπως FCE Bank, Maersk, Thomas Cook, Deloitte, Werfen. Έχει διατελέσει καθηγητής Φορολογικής Νομοθεσίας στο Saint George College. Διαθέτει ιδιαίτερη εμπειρία στην έναρξη, στελέχωση και οργάνωση οικονομικών τμημάτων.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη και δωρεάν, ωστόσο ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος. Συμπλήρωσε τη φόρμα συμμετοχής που θα βρεις εδώ. Βρείτε το Facebook event της εκδήλωσης πατώντας εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ