Pollfish, Truckbird, Glonatech και Geographical σε τρεις παγκόσμιους επιχειρηματικούς διαγωνισμούς

Τους νικητές που θα συμμετάσχουν για λογαριασμό της Ελλάδας και της Κύπρου σε τρεις παγκόσμιους διαγωνισμούς που εκπροσωπεί στην ελληνική αγορά, ανακοίνωσε η πρωτοβουλία Industry Disruptors-Change Makers.

Συγκεκριμένα, η Pollfish και η Truckbird είναι οι τελικοί νικητές για το διαγωνισμό Get in the ring που απευθύνεται σε startup εταιρείες. Η Pollfish και η Truckbird θα συμμετάσχουν στο “International Clash” μέσω βιντεοπαρουσιάσεων.

Από την άλλη, η εταιρεία Glonatech, μέλος του ομίλου εταιρειών Onex, που εξειδικεύεται στην κατασκευή νανοσωλήνων άνθρακα με τη μεγαλύτερη καθαρότητα (98%) σε όλο τον κόσμο επιλέχθηκε ως εθνικός νικητής και θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο διαγωνισμό Cleantech Open.

Τέλος, η εταιρεία The Geographical επιλέχθηκε ανάμεσα στις υποψηφιότητες των ελληνικών εταιρειών ως εθνικός νικητής για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διαγωνισμό Creative Business Cup.

Οι διοργανωτές ανακοίνωσαν ότι όσες υποψηφιότητες δεν επιλέχθηκαν για τους διεθνείς διαγωνισμούς συνεχίζουν αυτόματα να διαγωνίζονται για τους ελληνικούς διαγωνισμούς, οι οποίοι είναι ανοιχτοί σε νέες προτάσεις έως 1 Νοεμβρίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ