Pollfish: Επένδυση 200.000 ευρώ από PJ Tech Catalyst Fund και ιδιώτες επενδυτές

Συμφωνία για χρηματοδότηση ύψους 200.000 ευρώ ολοκλήρωσε η Pollfish. Της επένδυσης “ηγήθηκε” με 150.000 ευρώ το επενδυτικό ταμείο “σποράς” PJ Tech Catalyst Fund, ενώ ακολούθησαν και ιδιώτες επενδυτικοί “άγγελοι” με άλλες 50.000 ευρώ.

Το ποσό της χρηματοδότησης αναμένεται να καλύψει τις εταιρικές ανάγκες της Pollfish για τους επόμενους οκτώ μήνες, ενώ τα κεφάλαια θα χρησιμοποιηθούν για την περαιτέρω ανάπτυξη του προϊόντος της εταιρείας και την προώθησή του.

“Η ολοκλήρωση της επένδυσης εγγυάται ένα πολύ παραγωγικό μέλλον με συνεχόμενες βελτιώσεις στις υπηρεσίες μας καθώς και μεγαλύτερη κάλυψη του δικτύου μας”, ανέφερε σε επικοινωνία του με το EMEAgr ο διευθύνων σύμβουλος της Pollfish Γιάννης Παπαδάκης.

Η Pollfish αναπτύσσει μία πλατφόρμα δημιουργίας και διανομής ερευνών σε υφιστάμενες mobile apps, οι οποίες επιτρέπουν στους developers που διεξάγουν τις έρευνες να έχουν γρήγορη πρόσβαση στα αποτελέσματα και στους developers που φιλοξενούν τις έρευνες να έχουν την ευκαιρία να αποκομίσουν χρήματα, και μάλιστα περισσότερα από την περίπτωση που φιλοξενούν διαφημίσεις στις εφαρμογές τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ