Piaggio: MP3 οδηγική εμπειρία με έξτρα πλεονεκτήματα για όλους

Η Piaggio Hellas, σε συνεργασία με επιλεγμένα σημεία του εξουσιοδοτημένου δικτύου διανομέων Piaggio, καλεί όσους ενδιαφέρονται να ζήσουν την οδηγική εμπειρία του Piaggio MP3.

Σημειώνεται ότι το Piaggio MP3 αποτέλεσε ένα πρωτοποριακό concept που, με το λανσάρισμά του το 2006 άλλαξε τα δεδομένα της μετακίνησης, αποτελώντας συνδετικό κρίκο ανάμεσα στον κόσμο των τεσσάρων και δύο τροχών. Η επιτυχία του Piaggio MP3 οφείλεται εν μέρει στην καινοτομική λύση των δύο μπροστινών ανεξάρτητων και με δυνατότητα κλίσης τροχών, την οποία πρώτος ανέπτυξε και διέθεσε στην αγορά ο κορυφαίος ευρωπαϊκός όμιλος Piaggio, συνδυάζοντας επίπεδα ασφάλειας από τον κόσμο των αυτοκινήτων με πρακτικότητα, ευχρηστία και διασκέδαση που χαρίζει ο κόσμος των δύο τροχών. Σημειώνεται ότι οι εκδόσεις LT του MP3, οδηγούνται με δίπλωμα οδήγησης αυτοκινήτου, εφόσον αυτό έχει εκδοθεί έως 18.01.13.

To προϊόν αυτό, δείγμα της ικανότητας και της υπεροχής του ομίλου Piaggio, παρουσιάζεται πλήρως ανανεωμένο, σε διάφορες εκδόσεις και κυβισμούς: από το Mp3 Yourban, την πιο αστική και ελαφριά έκδοση MP3, έως το Mp3 Hybrid, το πιο προηγμένο τεχνολογικά σκούτερ στον κόσμο που συνδυάζει την παραδοσιακή θερμική κίνηση με την ηλεκτρική κίνηση μηδενικών εκπομπών ρύπων, μία πλήρης γκάμα που έρχεται να ικανοποιήσει κάθε ιδιαίτερη ανάγκη καθημερινής μετακίνησης.

Το νέο Mp3 είναι το πρώτο τρίτροχο όχημα με σύστημα ABS και Traction Control ASR, ενώ διαθέτει την κορυφαία αποκλειστική πλατφόρμα Piaggio Multimedia Platform (PMP): ένα καινοτομικό σύστημα που επιτρέπει τη σύνδεση smartphone μέσω Bluetooth, μετατρέποντάς το σε ένα εξεζητημένο, πολυχρηστικό on-board computer.

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να επικοινωνήσουν με έναν από τους εξουσιοδοτημένους διανομείς Piaggio που συμμετέχουν στο πρόγραμμα και να κλείσουν ένα Mp3 test ride, ενώ έως και την 30η Ιουνίου μπορούν να εκμεταλλευτούν τη μοναδική προσφορά με δώρο πακέτο γνήσιων αξεσουάρ αξίας έως 398 ευρώ με αγορά οποιουδήποτε μοντέλου από την γκάμα Mp3.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ