Newsletter_2017-07-26

EMEA Logo
Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2017

Jimmy Choo: Από την Νταϊάνα στο Sex and the City!

Χτες ανακοινώθηκε ότι ο οίκος Michael Kors θα εξαγοράσει τον Jimmy Choo έναντι 1,2 δισ. δολ. Η αγορά δεν “έσκασε” από το πουθενά κι ούτε αποτέλεσε έκπληξη καθώς ο Jimmy Choo ήδη είχε βάλει “πωλητήριο” εδώ και μήνες και από την άλλη ο Michael Kors έψαχνε να “διευρύνει τους ορίζοντές του”.

» Διαβάστε περισσότερα

Θετικός ο διεθνής Τύπος για την έξοδο στις αγορές

Θετικά αποτίμησαν την έξοδο της Ελλάδας τα διεθνή Μέσα ενημέρωσης. Ειδικότερα, διεθνή μέσα ενημέρωσης όπως ο Guardian, το BBC και η Wall Street Journal έκαναν εκτενή αναφορά στο γεγονός τονίζοντας το θετικό κλίμα των επενδυτών για το ελληνικό ομόλογο.

Διαβάστε περισσότερα

Βγαίνει στο “σφυρί” σήμερα η Πήγασος

Για σήμερα στις 4 το απόγευμα έχει προγραμματιστεί ο αναγκαστικός πλειστηριασμός σημάτων και περιουσιακών στοιχείων της “Πήγασος Εκδοτική”. Ο πλειστηριασμός θα πραγματοποιηθεί στο Ειρηνοδικείο Αθηνών.

Διαβάστε περισσότερα

Peugeot: Αύξηση 4,1% των κερδών στο α΄εξάμηνο

Αυξημένα κατά 4,1% εμφανίστηκαν τα κέρδη της Peugeot στο α΄εξάμηνο, στα 1,26 δισ. ευρώ από 1,21 δισ. ευρώ στο αντίστοιχο διάστημα πέρυσι. Την ίδια στιγμή, τα έσοδα κατέγραψαν αύξηση 5% στα 29,17 δισ. ευρώ.

Διαβάστε περισσότερα

Amway Hellas: 17 έτη έμπρακτης υποστήριξης του “Χαμόγελου του Παιδιού”

Η Amway Hellas συμπλήρωσε 17 συνεχόμενα έτη έμπρακτης υποστήριξης στον οργανισμό “Το Χαμόγελο του Παιδιού”, υποστηρίζοντας έμπρακτα το έργο του.

Διαβάστε περισσότερα

Εθνική Τράπεζα: Παραίτηση του Chief Risk Officer

Την παραίτησή του Αλέξανδρου Μπένου, Chief Risk Officer της Εθνικής Τράπεζας ανακοίνωσε η τράπεζα.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Όμιλος ΕΛΠΕ και η ΕΚΟ συγχαίρουν την Εθνική Νέων Μπάσκετ

Ο Όμιλος ΕΛΠΕ και η ΕΚΟ (επίσημος υποστηρικτής των εθνικών ομάδων μπάσκετ) με ανακοίνωσή τους συγχαίρουν τα “χρυσά” παιδιά της Εθνικής Νέων Ανδρών και την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, για την κατάκτηση του ευρωπαϊκού τίτλου στο Πρωτάθλημα μπάσκετ U20.

Διαβάστε περισσότερα

  

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ