Nannuka: Έλαβε 200.000 ευρώ από ιδιώτες για να επεκτείνει τις υπηρεσίες παιδικής φύλαξης και φροντίδας

Η Νannuka, η πρώτη ελληνική online υπηρεσία εύρεσης και αξιολόγησης επαγγελματιών για το παιδί, ανακοίνωσε νέα χρηματοδότηση ύψους 200.000 ευρώ από ιδιώτες επενδυτές (angel investors). Στη νέα επένδυση, θα συμμετέχουν ο αρχικός angel investor και advisor της εταιρίας Απόστολος Αποστολάκης, (e-food, doctoranytime, taxibeat και e-table ), ο Φίλιππος Brinkmann, (Travelplanet24 και funkmartini) με πολυετή εμπειρία σε online market places καθώς και άλλοι καταξιωμένοι επιχειρηματίες.

Στη Nannuka, οι γονείς αναζητούν και επικοινωνούν με επαγγελματίες για δημιουργική απασχόληση, φύλαξη, φροντίδα και εκπαίδευση των παιδιών τους – γρήγορα, εύκολα και με ασφάλεια. Βλέπουν αναλυτικά βιογραφικά, διαβάζουν αξιολογήσεις άλλων γονιών και επιλέγουν τον ιδανικό επαγγελματία με την εγγύηση που προσφέρουν τα σύγχρονα ψυχομετρικά εργαλεία της Orientum.

Εντός των επόμενων μηνών, η πλατφόρμα θα επεκταθεί με μια σειρά από καινοτόμες υπηρεσίες και εργαλεία που θα διευκολύνουν ακόμα περισσότερο την καθημερινότητα της σύγχρονης οικογένειας, θα αποκτήσει mobile εφαρμογή και θα αναπτυχθεί σε άλλες Ευρωπαϊκές πόλεις.

Διαβάστε περισσότερα στο Startupper.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ