Jeremie Openfund II: Επένδυση 80.000 ευρώ στην Singularity Lab

Την όγδοη επένδυση κατά σειρά του Openfund αποτελεί η Singularity Lab από τη Χαλκίδα.

Η νέα εταιρεία προσπαθεί να λύσει το πρόβλημα της ασφάλειας και διαχείρισης στα 65 εκατ. websites που στηρίζονται από το δημοφιλές WordPress. Καθώς τα sites αυτά εμφανίζουν προβλήματα ασφαλείας, βγαίνουν νέες διορθωτικές εκδόσεις. Η διαδικασία αναβάθμισης όμως απαιτεί χειροκίνητες ρυθμίσεις και συχνά εμφανίζει προβλήματα.

Ο Εrmis, το εργαλείο της Singularity Lab, αναλαμβάνει όχι μόνο να εφαρμόζει όλες τις τελευταίες διορθώσεις ασφαλείας αλλά και να εποπτεύει τη σελίδα και το server σας για τυχόν προβλήματα. Από τη στιγμή που θα εγκατασταθεί, ο χρήστης μπορεί να ξεχάσει ότι το χρησιμοποιεί και να απολαμβάνει αυτόματα την τελευταία έκδοση του WordPress.

Στο roadmap της εταιρείας είναι επίσης χαρακτηριστικά όπως:
– Μια μηχανή του χρόνου η οποία, σε περίπτωση που μολυνθεί ένα site από κάποιο worm, επιτρέπει στο χρήστη να επαναφέρει όλο το site σε μια προηγούμενη ημερομηνία που ήταν καθαρό και στη συνέχεια εφαρμόζει αυτόματα όλες τις νέες διορθώσεις ασφαλείας.
– Υποστήριξη για άλλα πολύ δημοφιλή συστήματα sites όπως Joomla, Drupal, Magento κ.α. ανεβάζοντας τους υποψήφιους πελάτες σε περισσότερους από 100 εκατ.

Όπως δήλωσε ο Γιώργος Κασσελάκης από το Openfund: “Η Singularity Lab είναι απόδειξη ότι μια μικρή startup εταιρεία στην ελληνική επαρχία μπορεί να απευθυνθεί σε μια διεθνή αγορά με πάνω από 100εκ δυνητικούς χρήστες.”

Eκ μέρους της Singularity Lab, οι Παρασκευάς Σμυρλάκης και Επαμεινώνδας Γασπάρης συμπλήρωσαν: “Είναι σημαντικό σε αυτή τη δύσκολη περίοδο να μπορείς όχι μόνο να κάνεις σχέδια, αλλά και να βρίσκεις τους κατάλληλους συνεργάτες για την υλοποίησή τους”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ