Incrediblue: Επένδυση 500.000 ευρώ για επέκταση σε όλη την Μεσόγειο

Τη λήψη ενός δεύτερου γύρου χρηματοδότησης ύψους 500.000 ευρώ από το Jeremie Openfund II και ιδιώτες επενδυτές ανακοίνωσε η Incrediblue, που αποτελεί μια ελληνική startup εταιρεία που έχει δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο τρόπο ενοικίασης σκάφους από το διαδίκτυο.

Η ανακοίνωση έγινε σήμερα στο πλαίσιο της εκδήλωσης του Ευρωπαϊκού Ταμείου Επενδύσεων με τίτλο “Greek ICT Innovation – A Prime Investment Opportunity“, παρουσία του υπουργού Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη.

Το ποσό της νέας χρηματοδότησης θα χρησιμοποιηθεί από την εταιρεία για να επεκταθεί σε όλη τη Μεσόγειο και να πολλαπλασιάσει τις κρατήσεις από και προς διάφορες χώρες κατά τη διάρκεια της νέας σεζόν.

Στη χρηματοδότηση συμμετέχουν, μαζί με το Openfund, Έλληνες και ξένοι ιδιώτες επενδυτές που είναι ενθουσιώδεις χρήστες της υπηρεσίας, έχουν σημαντική εμπειρία στον κλάδο και αναμένεται να προσφέρουν στην ανάπτυξη της υπηρεσίας.

Σημειώνεται ότι η Incrediblue, που έχει έδρα το Βόλο, έλαβε αρχική χρηματοδότηση από το Jeremie Openfund II ύψους 100.000 ευρώ τον περασμένο Φεβρουάριο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ