Gi-Cluster Game Jam 2014: Ανακάλυψε τα μυστικά της “Αμφίπολης”

Ένα συναρπαστικό τριήμερο με πολλή δουλειά και έμπνευση ολοκληρώθηκε την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου στον συνεργατικό χώρο του gi-Cluster στο Μαρούσι που διαχειρίζεται το Corallia, καθώς έπεσε η αυλαία του gi-Cluster Game Jam 2014, του 3ου κατά σειρά Hellenic Game Jam.

Η αποστολή των συμμετεχόντων ήταν να ολοκληρώσουν σε περίπου 50 ώρες ένα ηλεκτρονικό game με θέμα την “Αμφίπολη”, συνεργαζόμενοι σε δυναμικές ομάδες. Το επίκαιρο αυτό θέμα ανέδειξε με τον καλύτερο τρόπο τις δυνατότητες αξιοποίησης του πολιτισμού και την προώθηση του τουρισμού με όχημα τις νέες τεχνολογίες και τη βιομηχανία δημιουργικού περιεχομένου, σύμφωνα και με τη στρατηγική στόχευση του gi-Cluster.

Οι νικητήριες ομάδες του gi-Cluster Game Jam 2014 ήταν η “The Pixelators” που κατατάχθηκε πρώτη και έλαβε έπαθλο 3.000 ευρώ, η “Macabre Entertainment” που κατατάχθηκε δεύτερη και έλαβε έπαθλο 2.000 ευρώ και η “Synelixis” που κατατάχθηκε τρίτη και έλαβε έπαθλο 1.000 ευρώ.

Επιπρόσθετα, σε όλες τις διακριθείσες ομάδες προσφέρεται η δυνατότητα να ενταχθούν άμεσα στο πρόγραμμα επιχειρηματικής επιτάχυνσης του gi-Cluster, απολαμβάνοντας σειρά από οφέλη και υποστήριξη για την περαιτέρω ανάπτυξή τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ