Fansinator: “Στιγμές” από τα μεγάλα ποδοσφαιρικά “ραντεβού” σαν να είστε μέσα στο γήπεδο

Το Fansinator είναι μία νέα δωρεάν εφαρμογή, αθλητικού περιεχομένου, η οποία δίνει τη δυνατότητα στους φιλάθλους να μοιρασθούν τις εμπειρίες τους κατά τη διάρκεια ενός αθλητικού γεγονότος. Η εφαρμογή επιτρέπει στους χρήστες της που είναι μέσα ή στον περίγυρο του γηπέδου να ανεβάζουν φωτογραφίες και στους φιλάθλους που παρακολουθούν από το σπίτι να τις παρακολουθούν και να παίρνουν «γέυση» σαν να είναι και οι ίδιοι εκεί.

Όλοι έχουν τη δυνατότητα να ψηφίζουν τις καλύτερες φωτογραφίες, να σχολιάζουν την εξέλιξη του αγώνα και να αλληλεπιδρούν μεταξύ τους, διαμορφώνοντας το ψηφιακό “καρδιογράφημα” του αγώνα, το οποίο εμφανίζεται στο κάτω μέρος της οθόνης.

Την εφαρμογή εμπνεύστηκε η Ανδρονίκη Παυλίδου, απόφοιτος του Μαθηματικού Τμήματος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος μεταπτυχιακού σε Διαχείριση Καινοτομίας από το Πανεπιστήμιο της Ουτρέχτης στην Ολλανδία, αλλά, το κυριότερο, “πωρωμένη” – όπως χαρακτηρίζει τον εαυτό της – φίλαθλος του ποδοσφαίρου.

Η εφαρμογή πρωτο-λανσαρίστηκε στο Google Play λίγες ημέρες πριν την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2014, τον Ιούνιο. Το “μείγμα” πρώτων χρηστών της εφαρμογής κυριαρχείται κατά βάση από Έλληνες φιλάθλους, οι οποίοι μοιράστηκαν τις εμπειρίες τους από τους αγώνες της Εθνικής στην Βραζιλία.

Διαβάστε περισσότερα για την εφαρμογή Fansinator στο StartUpper.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ