EMC: Χρυσή διάκριση από το Παγκόσμιο Συμβούλιο Διανομέων Τεχνολογίας

Η EMC κέρδισε το Ευρωπαϊκό βραβείο ‘Rising Star’ το οποίο απονέμει το Global Technology Distribution Council (GTDC – Παγκόσμιο Συμβούλιο Διανομέων Τεχνολογίας).

Πιο συγκεκριμένα, στην EMC απονεμήθηκε το χρυσό βραβείο ‘European Gold Rising Star’, στην κατηγορία των εταιρειών που παρουσίασαν ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης μεταξύ €250 εκ. – €500 εκ.

Τα βραβεία GTDC Rising Star απονέμονται σε προμηθευτές τεχνολογίας οι οποίοι, τους τελευταίους 12 μήνες, κατέγραψαν σημαντική αύξηση των πωλήσεων που πραγματοποιούν σε περιφερειακό επίπεδο μέσω τοπικών συνεργατών και διανομέων.

Η EMC ήταν μία από τις μόλις 15 επιχειρήσεις που κατάφεραν να κερδίσουν το Ευρωπαϊκό βραβείο και να διακριθούν ανάμεσα σε εκατοντάδες κατασκευαστές ΙΤ. Η απονομή των βραβείων ‘European Rising Star’ της GTDC πραγματοποιήθηκε στις 12 Ιουνίου, στη Βαρκελώνη.

Οι νικητές του Χρυσού, του Ασημένιου και του Χάλκινου Rising Star Award επιλέγονται από πέντε κατηγορίες, με βάση την αύξηση των πωλήσεων τους τελευταίους δώδεκα μήνες, όπως προκύπτει από τα στοιχεία CONTEXT SalesWatch.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ