Discoveroom: Επένδυση 110.000 ευρώ με “οδηγό” το Openfund για το “ελληνικό Airbnb”

Το Jeremie Openfund II ανακοίνωσε την έβδομη κατά σειρά επένδυσή του. Πρόκειται για τη συμμετοχή του στην Discoveroom, η οποία έχει ιδρυθεί από τον Νίκο Αναγνώστου και η οποία έλαβε γύρο επένδυσης ύψους 110.000 ευρώ, με βασική συμμετοχή από το Openfund.

Η Discoveroom θα αναπτύξει μία διαδικτυακή αγορά για μικρά καταλύματα, μέσω της οποίας οι ταξιδιώτες θα μπορούν να αναζητούν, να συγκρίνουν και να κάνουν κράτηση σε ευπαρουσίαστους και οικονομικά προσιτούς χώρους σε διάφορα σημεία του κόσμου.

discoveroom logo 454300 openfund funding investment greek startups

Στόχος της startup είναι να επιλύσει τα προβλήματα στις κρατήσεις και στις διαδικτυακές πωλήσεις που αντιμετωπίζουν οι ιδιοκτήτες μικρών ξενοδοχειακών μονάδων και ταυτόχρονα να προσφέρει σύγχρονες δυνατότητες διαδικτυακών κρατήσεων στους ταξιδιώτες, οι οποίοι μέχρις στιγμής είχαν μόνο τη δυνατότητα της παρωχημένης offline κράτησης για αυτού του είδους τις κρατήσεις.

Βασικό στοιχείο της λύσης που αναπτύσσει η Discoveroom θα είναι μία δωρεάν mobile εφαρμογή η οποία θα προσφέρει ένα σύστημα διαχείρισης κρατήσεων για τους ιδιοκτήτες των καταλυμάτων.

Η υπηρεσία, η οποία αυτοπροσδιορίζεται ως κάτι ανάμεσα στο booking.com και στο AirBnB, αναμένεται να λανσαριστεί τον Δεκέμβριο του 2013 σε επιλεγμένους προορισμούς στην Ελλάδα και στη συνέχεια να επεκτείνει τη γεωγραφική της παρουσία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ