Deloitte: Ημερίδα για τις λογιστικές και φορολογικές τροποποιήσεις στις ναυτιλιακές

Η Deloitte διοργανώνει μια ενημερωτική ημερίδα με τίτλο Shipping Accounting Update στην οποία θα παρουσιαστούν και θα αναλυθούν οι νέες λογιστικές και φορολογικές τροποποιήσεις που αφορούν στις ναυτιλιακές εταιρίες. Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 9 Ιουλίου στο Αμφιθέατρο Μαρούσι Πλάζα.

Σκοπός της ημερίδας είναι η ενημέρωση των επαγγελματιών για τις αλλαγές που επήλθαν από το νέο φορολογικό νόμο, καθώς και για τις τροποποιήσεις στα Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Αναφοράς που επηρεάζουν τις ναυτιλιακές εταιρίες. Ανάμεσα στα θέματα που θα καλύψει η ημερίδα είναι οι αλλαγές στη λογιστική των μισθώσεων, αλλά και ο νέος φορολογικός νόμος για τις ναυτιλιακές εταιρίες. Εισηγητές θα είναι έμπειρα στελέχη της Deloitte με εξειδίκευση και μακρά συμβουλευτική εμπειρία στο αντικείμενό τους.

Η ημερίδα απευθύνεται σε στελέχη οικονομικών και εμπορικών διευθύνσεων, στελέχη διευθύνσεων επενδύσεων και στρατηγικής ναυτιλιακών εταιριών, στελέχη τραπεζών, συμβούλους επιχειρήσεων, καθώς και σε επαγγελματίες του κλάδου της ναυτιλίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ