Corallia: Δυναμική συμμετοχή στο Startup Safary Athens

Στην πρωτοποριακή πρωτοβουλία για τα ελληνικά δεδομένα, Startup Safary Athens, συμμετείχε το Corallia, δίνοντας μια ξεχωριστή διάσταση στο χάρτη της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας μέσα από τις δράσεις του.

Ειδικότερα, το Σάββατο 22 Νοεμβρίου το Corallia άνοιξε τις πόρτες του α2-innohub στο Μαρούσι για να ξεναγήσει το κοινό της ελληνικής startup σκηνής στις δράσεις και τα επιτεύγματα των clusters και τη συμβολή του στην επιτάχυνση της νεανικής επιχειρηματικότητας.

Startup_Safary_454x280_01

Στην ενότητα που ήταν αφιερωμένη στην αεροδιαστημική, τα επιχειρηματικά μέλη του si-Cluster, Heron Engineering και Logikon Labs αναφέρθηκαν στις υπηρεσίες και τα σχέδιά τους και στην ενότητα για τις δημιουργικές βιομηχανίες, τα μέλη του gi-Cluster, Flipped Horizons, ImmersionFX, LazyLand, SimpleApps και Vermantia παρουσίασαν τα νέα προϊόντα και τις δράσεις τους. Ακολούθησε συζήτηση γύρω από το Greek Startup Manifesto.

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία, μεταξύ άλλων, να ενημερωθούν για το πρόγραμμα νεανικής επιχειρηματικότητας που υλοποιεί το Corallia και τροφοδοτεί την αγορά με νέους καινοτόμους επιχειρηματίες, να συνομιλήσουν με όσους τόλμησαν “να καινοτομήσουν στην πράξη” και να γνωρίσουν από κοντά τους business accelerators των clusters.

Η εκδήλωση αποτέλεσε ένα ανοιχτό βήμα αλληλεπίδρασης, με έντονο ενδιαφέρον για τα οφέλη που εξασφαλίζει η συμμετοχή μιας νεοφυούς επιχείρησης σε ένα cluster διεθνούς εμβέλειας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ