Conferience.com: Μετατρέψε το συνέδριό σας σε μία διαδραστική εμπειρία για ομιλητές και ακροατήριο

Το Conferience.com είναι μία διαδικτυακή εφαρμογή διάδρασης συνεδρίων, η οποία δημιουργήθηκε από την Financial-Academy.gr, εταιρεία διοργάνωσης σεμιναρίων και συνεδρίων στους κλάδους των χρηματοοικονομικών, business analytics και Private Equity & Startups.

Η εφαρμογή προσφέρει  εργαλεία σε έναν διοργανωτή/ομιλητή μιας διοργάνωσης, που θα τον βοηθήσουν στην δημιουργία μιας άμεσης και διαδραστικής σχέσης μεταξύ ομιλητή και κοινού. Η δημιουργία της ξεκίνησε από τον Απρίλιο του 2013 και από σήμερα ανοίγει ευρέως για διοργανωτές και ομιλητές.

Η πλατφόρμα είναι παγκόσμια και συμβατή με όλες τις συσκευές (κινητά τηλέφωνα, υπολογιστές, ταμπλέτες κτλ.), και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ατομικούς σκοπούς, συνέδρια, διοργανώσεις, ομιλίες, παρουσιάσεις, για εκπαιδευτικούς σκοπούς (σχολεία, πανεπιστήμια, εκπαιδευτικά κέντρα, κέντρα εκπαίδευσης κτλ), ακόμη και για έρευνες από επιχειρήσεις, ή εταιρίες προώθησης προϊόντος.

Το Conferience.com παρέχει στα συνέδρια δυνατότητα ατζέντας, ερωτήσεων, ερευνών, αξιολόγησης ομιλητών και συνεδρίου ή σεμιναρίου, εμφάνιση χορηγών, ηλεκτρονική κλήρωση και άλλες εξατομικευμένες λύσεις.

Έχει χρησιμοποιηθεί έως σήμερα σε σεμινάρια, έρευνες polling και συνέδρια από το Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών, την Boussias Communications, την OTEAcademy, την European Forums, την SAP Hellas, το JobFairAthens, την Cosmote, την Τράπεζα Πειραιώς, το Corallia Cluster.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ