Coca Cola 3E: Σταθερή προτεραιότητα η δέσμευση στη χώρα και την τοπική ανάπτυξη

Τη σταθερή της προσήλωση στην Ελλάδα και στη συμβολή της στην τοπική ανάπτυξη υπογράμμισε για μια ακόμα φορά η Coca Cola 3E, με αφορμή πρόσφατη δικαστική απόφαση αναφορικά με συνθήματα που αμφισβητούσαν τα παραπάνω.

Ειδικότερα, με βάση την πρόσφατη δικαστική 217/2017 του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, κρίθηκαν ψευδή και δυσφημιστικά τα συνθήματα με γενικό τίτλο “ούτε γουλιά” σε βάρος της εταιρείας και των προϊόντων της, καθώς και άλλα συνθήματα με τα οποία αμφισβητείται, μεταξύ άλλων, ότι η παραγωγή των προϊόντων της εταιρείας και η φορολόγησή της γίνεται πράγματι στην Ελλάδα ή αμφισβητούνται οι εργοδοτικές της πρακτικές.

Με αφορμή την παραπάνω δικαστική απόφαση, η εταιρεία σημειώνει, με δική της ανακοίνωση, ότι τα συγκεκριμένα συνθήματα ή παρόμοιου περιεχομένου μηνύματα που τυχόν διακινούνται είναι ψευδή, και παραθέτει συγκεκριμένα στοιχεία για αυτό. Ειδικότερα, αναφέρει πως διαθέτει εργοστάσια παραγωγής και εμφιάλωσης μη αλκοολούχων ποτών ανά την Ελλάδα, με 25 γραμμές παραγωγής, καθώς και 7 αποθήκες σε διάφορες περιοχές της χώρας.

CocaCola3E_980x620_002

Αναφέρει επίσης ότι οι παραγωγικές της μονάδες μας υποστηρίζουν έμπρακτα τις τοπικές αγορές, καθώς συνεργάζεται με περισσότερους από 4.500 προμηθευτές, ενώ το 96% των προϊόντων της παράγεται στην Ελλάδα.

Ακόμα, η Coca Cola 3E προσθέτει ότι έχει φροντίσει να διατηρεί ένα οργανωμένο δίκτυο διανομής με 130.000 σημεία πώλησης, ώστε να καλύπτει άψογα τις ανάγκες περίπου11.000.000 καταναλωτών σε όλη τη χώρα, προσφέροντας στην αγορά 15 μάρκες και περισσότερα από 200 διαφορετικά προϊόντα και συσκευασίες.

Τονίζει επίσης ότι επενδύει συνεχώς στην αναβάθμιση των κτιριακών της εγκαταστάσεων, στην ενίσχυση και τον εκσυγχρονισμό των γραμμών παραγωγής, στην καλύτερη διαχείριση των ενεργειακών πόρων και στη δυναμική ανάπτυξη των εργαζομένων της, ώστε να ενισχύει καθημερινά και αδιάκοπα την τεχνογνωσία τους.

CocaCola3E_980x620_003

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ