Coca-Cola 3Ε: Συνεχίζει να στηρίζει την ελληνική αγορά εργασίας

Μπορεί η ελληνική αγορά εργασίας να κινείται ακόμα σε (πολύ) ρηχά νερά, ωστόσο η Coca-Cola Τρία Έψιλον συνεχίζει τις “τονωτικές” ενέσεις της προς αυτή, ενισχύοντας τη δυναμική ομάδα πωλήσεών της με νέες θέσεις εποχικής απασχόλησης για Market Developers, σε όλη τη χώρα.

Η απασχόληση θα αφορά 60 νέες θέσεις εργασίας και θα είναι 6μηνη προκειμένου να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες της καλοκαιρινής περιόδου, ενώ θα περιλαμβάνει την παράδοση ενός σχεδίου ανάπτυξης της αγοράς σε συγκεκριμένες περιοχές της χώρας, σύμφωνα με τη στρατηγική και τους στόχους της εταιρείας.

Οι θέσεις είναι σε 18 περιοχές της Ελλάδας, κυρίως σε νησιά όπως η Κρήτη, τα Δωδεκάνησα, οι Κυκλάδες, το Ιόνιο αλλά και σε τουριστικές περιοχές, όπως η Μεσσηνία.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τις εξής περιοχές:
1. Θάσος
2. Πρέβεζα
3. Κέρκυρα
4. Μεσσηνία
5. Ηλεία
6. Αργολίδα
7. Ζάκυνθος
8. Κεφαλλονιά
9. Ρέθυμνο
10. Ηράκλειο Κρήτης
11. Λασίθι
12. Χανιά
13. Ρόδος
14. Κως
15. Χίος
16. Λέσβος
17. Σάμος
18. Σκόπελος

Όπως κάθε χρόνο, στο τέλος της περιόδου θα γίνεται αξιολόγηση της προόδου και δίνεται αναλυτικό feedback σε όλους τους εργαζόμενους, βάσει των οποίων υπάρχει και πλάνο απορρόφησης για μόνιμες θέσεις. Αξίζει να σημειωθεί πως κάθε χρονιά, η Coca-Cola Τρία Έψιλον προχωρά στην πρόσληψη σε μόνιμες θέσεις, πολλών εργαζομένων που ξεκίνησαν μέσα από τις θέσεις εποχικής απασχόλησης.

Οι αιτήσεις γίνονται μέσα από την ιστοσελίδα της εταιρείας.

Οι εμπειρίες των εργαζόμενων

Την ιδιαίτερα θετική εργασιακή εμπειρία που αποκόμισαν μέσα από τις ευκαιρίες που τους δόθηκαν στο πλαίσιο των παραπάνω θέσεων εργασίας, μοιράστηκαν 2 εργαζόμενοι της εταιρείας, ενώ τόνισαν την αναγνώριση από την εταιρεία των ικανοτήτων που επέδειξαν, με την παραμονή τους στην εταιρεία και μετά το πέρας της προβλεπόμενης αρχικής διάρκειας της εργασίας.

Ο Κώστας Μήτσαινας, Market Developer σε Πάρο–Νάξο-Σαντορίνη, είπε χαρακτηριστικά: “Εξ αρχής συμπέρανα ότι είχα μόνο να κερδίσω από αυτή την πρόκληση, καθώς βρήκα ιδιαίτερα συναρπαστικό να το ενταχθώ σε μία ομάδα όπου, καθημερινά και το κυριότερο όλοι μαζί, θα εργαζόμασταν για την πώληση, προώθηση και περαιτέρω ανάπτυξη ορισμένων από τα πιο δημοφιλή και προβεβλημένα παγκοσμίως brands! Πράγματι, μέρα με την ημέρα, προσηλωμένος με πάθος και ενέργεια στην επίτευξη των ομαδικών μας στόχων, και με ισχυρό ομαδικό πνεύμα, αποκόμιζα, μάθαινα και συνεχίζω να μαθαίνω κάτι καινούργιο από τους πελάτες μου και να κατανοώ “πως δουλεύει η αγορά”. Σήμερα, σχεδόν 2 χρόνια μετά, συνεχίζω να μαθαίνω και να εξελίσσομαι μέσα από τη θέση του μόνιμου πλέον Business Developer με ακόμα περισσότερο πάθος για διάκριση και επιτυχία, κεφαλαιοποιώντας την τεράστια εμπειρία της εποχιακής αγοράς και έχοντας τη μοναδική ευκαιρία  να συνεργάζομαι ακόμη με ανθρώπους που ξεκινήσαμε μαζί”!

CocaCola3E_980x620xMarket Developers

Ο Πάνος Μάντης, από τη θέση πλέον του Customer Marketing Specialist, μοιράστηκε τη δική του εμπειρία: “Πριν περίπου 4 χρόνια ξεκίνησα ως Market Developer, έχοντας την ευκαιρία με τη σωστή καθοδήγηση των Team Leaders μου, να αποκτήσω σημαντικές εμπειρίες στις πωλήσεις. Στη συνέχεια, και βάσει της αξιολόγησης και των επαγγελματικών μου φιλοδοξιών, παρέμεινα στην εταιρεία και ανέλαβα την θέση του Category Planner ενώ τον τελευταίο χρόνο, έχω αναλάβει τη θέση του Customer Marketing Specialist. Μέσα από αυτό τον ρόλο έχω καθημερινά τη δυνατότητα σε συνεργασία με τις πωλήσεις, να χτίζω αποτελεσματικές σχέσεις με του πελάτες μέσω της ανάπτυξης και εφαρμογής των πλάνων τους. Συνεπώς, λόγω αυτής της στρατηγικής πλευράς του ρόλου μου, αναπτύσσομαι καθημερινά αποκτώντας ηγετικές ικανότητες και χτίζοντας γερές βάσεις για την περαιτέρω εξέλιξη μου στην οικογένεια της Coca-Cola Τρία Έψιλον”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ