“All around Cyprus”: Ολόκληρη η Κύπρος στο smartphone σας

Το πρώτο ολοκληρωμένο application για νέα από τη Κύπρο και τα διάφορα social media διανέμεται τον τελευταίο μήνα για όλες τις Android συσκευές δωρέαν.

Πρόκειται για το “All around Cyprus“, το οποίο έχει αναπτύξει ανεξάρτητα ο Ανδρέας Κωνσταντινίδης. “Η Κύπρος φαίνεται πως είχε πραγματικά ανάγκη μία τέτοια εφαρμογή, αφού μετά από μόλις ένα μήνα κυκλοφορίας έχει ξεπεράσει τους 3.000 χρήστες, κάτι που για μία μη-εμπορική δουλειά είναι πολύ σημαντικό”, αναφέρει ο δημιουργός της εφαρμογής.

Η εφαρμογή χωρίζεται στις εξής κατηγορίες:
News: Υποστηρίζει νέα από τις καλύτερες κυπριακές εφημερίδες, αλλά επίσης και από κυπριακά blogs.
Μουσικά/ Lifestyle & Showbiz / Fitness: Σχετικά νέα από τα καλύτερα sites του χώρου.
Deals: Το application δημοσιεύει ευκαιρίες και προσφορές από διάφορα deal sites.
Banking Services: Διασύνδεση με τα sites των διάφορων κυπριακών τραπεζών, διευκολύνοντας τον χρήστη που δεν θέλει να μπαίνει στο κόπο να ανοίγει browser για να βλέπει το internet web banking.
Φωτογραφίες & Video: Επίσης δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να δει Youtube videos και φωτογραφίες από το Instagram που έχουν γίνει tagged ως #Cyprus.
Άλλες υπηρεσίες: Με την καινούργια έκδοση ο χρήστης έχει την δυνατότητα να ενημερωθεί για events στη Κύπρο από διάφορα event sites.

Επίσης έχουν προστεθεί καινούργιες δυνατότητες όπως:
Λεωφορεία και διαδρομές
– Διανυκτερεύοντα φαρμακεία
Tracking κυπριακού ταχυδρομείου
Jobs: Η μεγαλύτερη τελευταία ενημέρωση προσφέρει τις θέσεις εργασίας, βοηθώντας αρκετούς χρήστες για να ενημερώνονται για τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας.

To application θα ενημερώνεται συχνά με καινούργιες δυνατότητες και είναι διαθέσιμο από το Google Play Store.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ