Το αεροδρόμιο της Μαδέιρα μετονομάστηκε σε Cristiano Ronaldo

Σε “Cristiano Ronaldo” μετονομάστηκε το αεροδρόμιο της Madeira, προς τιμή του γνωστού άσσου του ποδοσφαίρου. 

Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής παρευρέθηκε στην τελετή της μετονομασίας όπου παρουσιάστηκε και η προτομή του, η οποία είναι λίγο αμφίβολο αν του μοιάζει. Η προτομή θα κοσμεί το εξωτερικό μέρος του αεροδρομίου.

Στα εγκαίνια παρευρέθηκε με τη μητέρα του Maria Aveiro, τη σύντροφό του Georgina Rodriguez και το γιό τους Cristiano Jnr. ο Ronaldoγίνεται ο δεύτερος ποδοσφαιριστής στην Ευρώπη, ο οποίος δίνει το όνομά του σε ένα αεροδρόμιο, μετά τον George Best στο αεροδρόμιο του Belfast.

‘My friend, I never asked for this, but I’m not a hypocrite, and I’m happy and honoured. I know some people do not agree and I know some people who are not here would be happy for this moment.

Ο άσσος της Ρεάλ Μαδρίτης δήλωσε: “Ευχαριστώ τον πρόεδρο της περιοχής, Miguel Albuquerque που είχε το κουράγιο και υποστήριξε την επιλογή του. Φίλε μου, δεν ζήτησα ποτέ κάτι τέτοιο, αλλά δεν είμαι υποκριτής. Είμαι χαρούμενος και νιώθω ιδιαίτερη τιμή. Γνωρίζω ότι κάποιοι δεν συμφωνούν με αυτή την απόφαση και ότι κάποιοι που δεν βρίσκονται εδώ σήμερα θα είναι χαρούμενοι αυτή τη στιγμή”. 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ