Τους συνεργάτες της βράβευσε η Interamerican

Η ετήσια εκδήλωση βραβεύσεων των συνεργατών στις πωλήσεις της INTERAMERICAN ανέδειξε, μέσα από την ομιλία του διευθύνοντος συμβούλου Γιώργου Κώτσαλου, τις βασικές γραμμές της στρατηγικής και την κατεύθυνση της εταιρείας με στόχο την εδραίωση ισχυρού ανταγωνιστικού πλεονάσματος.

Η INTERAMERICAN, με βελτιωμένο το μερίδιο αγοράς στο 10,2% σύμφωνα με τις εκτιμήσεις επί των αποτελεσμάτων του 2013 –θα ανακοινωθούν κατά τις προσεχείς ημέρες- έχει επιτύχει αξιοσημείωτη ανανέωση στο δικό της δίκτυο συνεργατών που αριθμεί 1.300 παραγωγικούς ασφαλιστές και ενίσχυση των συνεργασιών με πράκτορες και μεσίτες, που φθάνουν τους 1.100. Η βελτίωση των παραγωγικών δραστηριοτήτων, παρά την κρίση, φαίνεται κυρίως στην πρόσκτηση νέων πελατών.

Στον κλάδο αυτοκινήτου συνδέθηκαν με την εταιρεία περίπου 300 χιλιάδες νέοι πελάτες, ενώ αυξήθηκαν πέρυσι κατά 20% και οι νέοι πελάτες στην υγεία σε σχέση με το 2012, παράλληλα με τη βελτίωση της διατηρησιμότητας πελατών στους κλάδους ζωής και υγείας και με χαρακτηριστική την εξαιρετική επίδοση του δικτύου agency της INTERAMERICAN στην προώθηση των unit linked (αποταμιευτικών – επενδυτικών προϊόντων Capital Classic και Pension).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ