Τα γερμανικά ΜΜΕ «βλέπουν» παραίτηση Τσακαλώτου!

Την ώρα που τα ελληνικά ΜΜΕ είναι ουσιαστικά «φιμωμένα» και η διαπραγμάτευση για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης βρίσκεται σε ιδιαίτερα κρίσιμη καμπή τα γερμανικά Μέσα Ενημέρωσης, τις τελευταίες ώρες, κάνουν λόγο για παραίτηση του Έλληνα υπουργού Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου.

Συγκεκριμένα, τα γερμανικά Μέσα Ενημέρωσης κάνουν λόγο για σκέψεις του Έλληνα υπουργού να παραιτηθεί υπό το βάρος των διαπραγματεύσεων για την αξιολόγηση.

Ειδικότερα όπως μεταδίδει η γερμανική εφημερίδα Bild ο Ευκλείδης Τσακαλώτος απειλεί να παραιτηθεί εν μέσω των διαπραγματεύσεων με τους πιστωτές «Την ώρα που η Ελλάδα ξεμένει από χρήματα και η πολιτική κατάσταση στην χώρα επιδεινώνεται», γράφει η Bild.

«Ο Αλέξης Τσίπρας θα πρέπει σύντομα ίσως να ψάχνει για νέο υπουργό Οικονομικών καθώς ο Ευκλείδης Τσακαλώτος “θέλει” να παραιτηθεί», μεταδίδει από την πλευρά του το γερμανικό πρακτορείο NTV.

Αξίζει να σημειωθεί, τέλος, ότι και στην Αθήνα, αλλά και σε πολλές ευρωπαϊκές πρωτεύουσες αρχίζουν – και πάλι – να «φουντώνουν» οι φήμες για εκλογές!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ