Τέλος στην Coca-Cola Zero!

Τέλος στην Coca-Cola Zero έρχεται να βάλει η Coca-Cola, αντικαθιστώντας την με ένα άλλο αναψυκτικό, την Coca-cola Zero Sugar.

Τόσο η Zero όσο και η Zero Sugar αποτελούν την χωρίς ζάχαρη εκδοχή της Coca-Cola Light αλλά η Zero Sugar, λέγεται ότι πλησιάζει πιο πολύ στη γεύση της κανονικής Coca-Cola.

Βέβαια, το πρόβλημα εδώ έγκειται στο γεγονός ότι πολλοί απλά προτιμούν την Coca-Cola Zero στην γεύση από την κανονική Coca-Cola. Οπότε δεν ξέρουμε κάτα πόσο θα χαιρετιστεί αυτή η αλλαγή από τους απανταχού οπαδούς της Zero.

coca cola zero sugar

Βέβαια, ήδη η Zero Sugar υπάρχει στα ράφια των καταστημάτων 25 χωρών, οπότε κάτι θα ξέρει η Coca-Cola για αυτή την αλλαγή.

H Coca-Cola Zero που εμφανίστηκε πρώτη φορά το 2005, ήταν ένα από τα κορυφαία αναψυκτικά του 2016 με αυξημένες πωλήσεις κατά 3,5%. Ωστόσο, η Coca-Cola Zero Sugar επέδειξε διπλάσια ανάπτυξη παγκοσμίως.

Για να είστε σίγουροι πάντως ότι δεν θα τις μπερδέψετε, η Zero Sugar έχει πιο πολύ κόκκινο αντί για μαύρο στη συσκευασία της, θυμίζοντας περισσότερο την κλασσική εκδοχή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ