Συνέδριο για το Project Management την Παρασκευή

Το Ελληνικό Παράρτημα του Project Management Institute (PMI) σε συνεργασία με την Συμεών Γ. Τσομώκος Α.Ε., με ανακοινώνουν την οργάνωση του Project Management Congress 2016 με τίτλο «Integrating Business Principles with Project Management Practices», που θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο Royal Olympic, την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η προβολή της αξίας του Project Management ως κύριο στοιχείο για την εφαρμογή και υλοποίηση των στρατηγικών στόχων του κάθε οργανισμού. Η εφαρμογή της στρατηγικής δημιουργεί πληθώρα αλλαγών και η υλοποίηση των αλλαγών γίνεται μόνο με έργα.

Εναρκτήριες Ομιλίες θα πραγματοποιήσουν ο Δήμαρχος Αθηναίων, κ. Γιώργος Καμίνης, ο πρώην Υπουργός Ανάπτυξης και Μέλος του Ελληνικού Κοινοβουλίου, κ. Κωνσταντίνος Σκρέκας καθώς και ο Πρόεδρος του ΣΕΒ, κ. Θεόδωρος Φέσσας.

Στα πλαίσιο του PMI Congress 2016, θα τιμηθούν οι ιδρυτές της Consolidated Contractors Company ( C.C.C), οι Hassib Sabbagh και Said Khoury, για την πολύτιμη συνεισφορά τους στην επιχειρηματικότητα του τόπου. Την τιμητική διάκριση θα απονείμει ο πρώην Πρωθυπουργός, κ. Γιώργος Παπανδρέου και θα την παραλάβουν ο Executive Vice Chairman της CCC, Tawfic Khoury και ο President of Group Human Resources της CCC,  κ. Suheil Sabbagh.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ