Η Sweete Stevia στα super market ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ

Τη συνεργασία της με τα super market ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ ανακοίνωσε η Sweete Stevia, το φυσικό γλυκαντικό από το φυτό στέβια. Πλέον η Sweete Stevia θα διατίθεται και στα super market ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ του ομίλου σουπερμάρκετ ΕΛΟΜΑΣ.

Ο Νίκος Λαμπρινός, National Account Manager της ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ δήλωσε σχετικά: «Η συνεργασία με τα super market ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ μας κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους καθώς αποτελεί μία αξιόπιστη και ποιοτική αλυσίδα προσφέροντας πλέον τη δυνατότητα σε ακόμη περισσότερους καταναλωτές  στις περιοχές της Αττικής, της Αργολίδας, του Αργοσαρωνικού, της Εύβοιας και της Κορίνθου, με περισσότερα από 100  καταστήματα, να προμηθευτούν την αγαπημένη τους Sweete Stevia. Η αλυσίδα χαρακτηρίζεται από την ποικιλία προϊόντων που διαθέτει και η Sweete Stevia είναι ένα φυσικό γλυκαντικό με εξαιρετική γεύση, που θα βοηθήσει τους πελάτες που επιθυμούν να αντικαταστήσουν τη ζάχαρη στο πλαίσιο μιας ισορροπημένης διατροφής». 

Πλέον στα super market ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ θα διατίθενται:η συσκευασία Sweete 100 δισκίων που διαλύονται εύκολα σε κρύα και ζεστά ροφήματα, το κουτί Sweete των 100 sticks (μερίδες) σε κρυσταλλική μορφή, με κάθε μερίδα να ισοδυναμεί με ένα κουταλάκι ζάχαρης και το σακουλάκι Sweete 150γρ σε κρυσταλλική μορφή για ροφήματα και γλυκά, το οποίο περιέχει ειδικό κουταλάκι μεριδοποίησης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ