Η Aegean και τα “αναμασήματα” για μερικά “κλικ”…

Όταν μία εταιρεία είναι γνωστή, πηγαίνει οικονομικά από το καλό στο καλύτερο και φαίνεται ότι έχει ένα επιτυχημένο και με προοπτική πλάνο ανάπτυξης, πολλές φορές γίνεται “στόχος” αρκετών Μέσων (με ή χωρίς εισαγωγικά) προκειμένου να κερδίσουν μερικά “κλικ” περισσότερα, εκμεταλλευόμενα τη φήμη της εταιρείας.

Για παράδειγμα, ορισμένα τέτοια Μέσα είχαν κυκλοφορήσει τον περασμένο Μάιο μία φήμη σύμφωνα με την οποία στην αεροπορική Aegean ενδιαφερόταν να μπει η κινέζικη Hainan Airlines, που αποτελεί μία από τις πιο μεγάλες αεροπορικές εταιρείες της Κίνας. Η “είδηση” φαινόταν πιστευτή, καθώς γινόταν χρήση 2 μεγάλων brand, όμως η Aegean (που είναι εισηγμένη και στο ΧΑ) διέψευσε πως υπήρχε οποιαδήποτε επαφή με την κινεζική εταιρεία για κάτι τέτοιο.

Ο καιρός πέρασε, το θέμα φυσικά ξεχάστηκε, και σήμερα κάποια Μέσα θεώρησαν καλό να το “αναμασήσουν”, προφανώς στο βωμό μερικών “κλικ” ακόμα. Από ότι μαθαίνει η Joker, η Aegean διέψευσε εκ νέου πως υφίσταται οποιοδήποτε θέμα, μάλιστα οι άνθρωποι της εταιρείας, αναφερόμενοι στα συγκεκριμένα Μέσα, σχολίαζαν σκωπτικά “μην τους κάνετε τη χάρη να τους κάνετε διάσημους”.

Δυστυχώς αυτή είναι μία από τις σύγχρονες “μάστιγες” των Media, ορισμένα εκ των οποίων για λίγη δημοσιότητα παραπάνω δε διστάζουν να αναμασούν “πληροφορίες” χωρίς ίχνος αλήθειας…

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ