Η ABB εγκαινιάζει το σύνολο ψηφιακών λύσεων ABB Ability

Ξεκίνησε η επίσημη διάθεση του ABB Ability, του συστήματος συνδιασμού ψηφιακών λύσεων για όλους τους κλάδους της βιομηχανίας.

Με το ABB Ability, η ΑΒΒ βοηθά τους πελάτες της στους κλάδους των εταιρειών κοινής ωφέλειας, της βιομηχανίας, των μεταφορών και των υποδομών να αναπτύξουν νέες παραγωγικές διαδικασίες και να αναβαθμίσουν τις ήδη υπάρχουσες, παρέχοντας σημαντικές πληροφορίες, βελτιστοποιώντας τον σχεδιασμό και τον συνεχή έλεγχο των λειτουργιών σε πραγματικό χρόνο. Τα αποτελέσματα μπορούν στη συνέχεια να χρησιμοποιηθούν από τα συστήματα ελέγχου, με σκοπό τη βελτίωση των βασικών δεικτών, όπως ο χρόνος συνεχούς λειτουργίας του εργοστασίου, η ταχύτητα παραγωγής και η απόδοση.

Ως πρωτοπόρος τεχνολογικός ηγέτης στις ψηφιακές λύσεις, με μια εγκατεστημένη βάση περισσότερων από 70 εκατ. συνδεδεμένων συσκευών και 70.000 συστημάτων ελέγχου, η ΑΒΒ είναι σαφώς σε θέση να υποστηρίξει την ψηφιακή “μεταμόρφωση” των πελατών της“, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Ulrich Spiesshofer. “Με το ABB Ability, συνδυάζουμε το σύνολο των προσφερόμενων ψηφιακών λύσεων και υπηρεσιών μας. Δημιουργούμε προστιθέμενη αξία για τον πελάτη, εναρμονίζοντας την τεράστια εμπειρία της ΑΒΒ, με την προηγμένη συνδεσιμότητα και την τελευταία λέξη στις ψηφιακές τεχνολογίες. Με αυτόν τον τρόπο, οι πελάτες μας μπορούν να επιτύχουν πρωτοφανείς βελτιώσεις στη λειτουργική απόδοση και την παραγωγικότητά τους”.

Το ΑΒΒ Ability περιλαμβάνει λύσεις ελέγχου και διαχείρισης απόδοσης για το σύνολο των βιομηχανικών δραστηριοτήτων, υπηρεσίες απομακρυσμένης παρακολούθησης για ρομπότ, κινητήρες και μηχανές παραγωγής, λύσεις ελέγχου για κτίρια, δίκτυα φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων και υπεράκτια συστήματα διασύνδεσης και παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας. Μερικές από τις πιο εξειδικευμένες προσφερόμενες λύσεις αφορούν -μεταξύ πολλών άλλων- στη διαχείριση ενέργειας των Data Centers και στη βελτιστοποίηση της διαχείρισης του στόλου στον κλάδο της ναυσιπλοΐας.

Ανάμεσα στις εταιρείες που χρησιμοποιούν ήδη ψηφιακές λύσεις, που εντάσσονται στο ABB Ability περιλαμβάνονται οι Shell Oil, CenterPoint Energy, Con Edison, BASF, Royal Caribbean, Cargill, Volvo, BMW και πολλές άλλες.
Οι ψηφιακές λύσεις και υπηρεσίες επόμενης γενιάς του ABB Ability έχουν αναπτυχθεί και βασίζονται στην κορυφαία cloud πλατφόρμα Microsoft Azure, ως αποτέλεσμα της στρατηγικής συνεργασίας των δύο εταιρειών.

Η ABB δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 100 χώρες, με περίπου 132.000 εργαζόμενους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ