Βράβευση σε 38 ξενοδοχεία της Ρόδου

Βραβεία σε 38 ξενοδοχειακές μονάδες της Ρόδου απένειμε η TUI Nordic. Τα ξενοδοχεία αυτά, σύμφωνα με τους επισκέπτες τους ξεχώρισαν για τις εγκαταστάσεις, το περιβάλλον που έχουν δημιουργήσει και την παροχή υπηρεσιών.

Η απονομή πραγματοποιήθηκε σε ξενοδοχείο της Ρόδου. Στη διάρκεια της εκδήλωσης υπογραμμίστηκε ότι για το 2017, η TUI Nordic, προβλέπει 11% αύξηση στο τουριστικό ρεύμα, από τις χώρες που εκπροσωπεί. Ειδικότερα, το καλοκαίρι του 2017 αναμένεται να έρθουν στη Ρόδο πάνω από 120.000 χιλιάδες τουρίστες.

Ακόμη, όσον αφορά στον δείκτη NPS (Net Promoter Score), που έχει να κάνει με το κατά πόσον οι επισκέπτες συστήνουν τον προορισμό και το ξενοδοχείο όταν επιστρέφουν στις χώρες τους, η Ρόδος παίρνει 33 πόντους, το οποίο θεωρείται αρκετά ικανοποιητικό.

Σε αρκετά υψηλό ποσοστό όμως βρίσκεται και το λεγόμενο “hotel score”, η βαθμολογία δηλαδή που δίνουν οι επισκέπτες στα ξενοδοχεία του νησιού, αφού στην κλίμακα από 1 μέχρι 10, η Ρόδος συγκεντρώνει ποσοστό 8,19 το οποίο είναι πάνω από το μέσο όρο των υπολοίπων προορισμών που δραστηριοποιείται η TUI Nordic.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ