ΑΤΕ Ασφαλιστική: Νέο Πρόγραμμα Υγείας «Health Care 4U», για όλους

Η ΑΤΕ Ασφαλιστική παρουσιάζει το νέο Πρόγραμμα Υγείας «Health Care 4U», που επιτρέπει σε όλους να αποκτήσουν για τους ίδιους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα, υπηρεσίες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας περίθαλψης, με προσιτούς όρους.

Συγκεκριμένα, το νέο Πρόγραμμα «Health Care 4U» παρέχει σε όσους το αποκτούν, άμεση και συνεχή πρόσβαση σε κορυφαίες υπηρεσίες-προνόμια υγείας σε ειδικά επιλεγμένα Νοσοκομεία/Κλινικές, εντός της Ελληνικής Επικράτειας.

Βασικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα «Health Care 4U» είναι ότι, συνδυάζει προσιτά ασφάλιστρα με την αποκλειστική πρόσβαση σε προνομιακές υπηρεσίες σε όλα τα Δημόσια Νοσοκομεία, καθώς και σε κορυφαία, ειδικά επιλεγμένα Ιδιωτικά Νοσοκομεία στις περιοχές της Αττικής, της Θεσσαλονίκης, Θεσσαλίας και της Κρήτης: Όμιλος Ιατρικού Αθηνών (Ιατρικό Ψυχικού, Ιατρικό Περιστερίου, Ιατρικό Φαλήρου και Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης), Όμιλος ΙΑΣΩ, Όμιλος Ευρωκλινικής, Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο, Metropolitan, Iatropolis (Κλινική), Doctors’ Hospital, Άγιος Λουκάς (Θεσσαλονίκη), Ασκληπιείο Ηρακλείου Κρήτης, Iasis – Κλινική Γαβριλάκη (Χανιά).

Έτσι, η ΑΤΕ Ασφαλιστική ανταποκρινόμενη στην κάλυψη σύγχρονων ασφαλιστικών αναγκών υγείας, παρέχει μέσω του Προγράμματος «Health Care 4U»:
– Υπηρεσίες Τηλεφωνικού Συντονιστικού Κέντρου Άμεσης Βοηθείας, 24ώρες το 24ωρο.
– Υπηρεσία Επείγουσας Αερομεταφοράς σε περίπτωση επείγοντος περιστατικού του ασφαλισμένου, εξαιτίας σοβαρού ατυχήματος ή αιφνίδιας ασθένειας (εντός της Ελληνικής Επικράτειας).
– Ολοκληρωμένες υπηρεσίες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας περίθαλψης.
– Επιπλέον, ειδικά Προνόμια-Υπηρεσίες σε συμβεβλημένα με την ΑΤΕ Ασφαλιστική Νοσοκομεία και Κλινικές.

Ο Διευθυντής του Κλάδου Ζωής και Υγείας, D. Krumbholz δήλωσε: «Το «Health Care 4U» είναι ένα μοναδικό πρόγραμμα υγείας που σχεδιάσαμε για να καλύψουμε τις σύγχρονες ανάγκες όλων. Ακριβώς επειδή εξασφαλίζει την αποκλειστική πρόσβαση σε κορυφαίους παρόχους υγείας, με πολύ προσιτά ασφάλιστρα και απλούς όρους, είμαστε σίγουροι ότι, θα αναδειχθεί σε πρώτη επιλογή τόσο σε υφιστάμενους, όσο και σε δυνητικούς μας πελάτες. Με το «Health Care 4U» δίνουμε έμφαση στην ουσία των ασφαλιστικών αναγκών υγείας, χωρίς ψιλά γράμματα και σύνθετες διαδικασίες, παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες και συνεχή υποστήριξη στους ασφαλισμένους μας, μέσω της «Ανοιχτής Γραμμής Υγείας», που αποτελεί το συντονιστικό κέντρο του Προγράμματος και λειτουργεί 24 ώρες του 24ωρο».

Αντίστοιχα, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΤΕ Ασφαλιστικής, Ι. Χατζηιωσήφ τόνισε: «Συνεχίζουμε να στηρίζουμε το αναπτυξιακό έργο των Συνεργατών μας, παρέχοντάς τους καινοτόμα προγράμματα ασφάλισης. Το «Health Care 4U» αποτελεί αντιπροσωπευτικό παράδειγμα αυτής της φιλοσοφίας μας, καθώς παρέχει ολοκληρωμένες και προσιτές λύσεις στο χώρο της υγείας. Το νέο Πρόγραμμα χαρακτηρίζεται από απλές διαδικασίες-όρους και ισχυρή υποστήριξη στους ασφαλισμένους, ενισχύοντας το έργο των Συνεργατών μας στην πρόσκτηση νέων εργασιών στον Κλάδο Υγείας. Το «Health Care 4U» αποτελεί ένα σύγχρονο δώρο υγείας, που μπορούν όλοι να χαρίσουν στους εαυτούς τους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ