Απομάκρυνση της γ.γ. του Υπουργείου Εργασίας ύστερα από το δημοσίευμα

Πυρετό φαίνεται ότι έχει προκαλέσει το δημοσίευμα κατά της αναπληρώτριας υπουργού εργασίας, Ράνιας Αντωνοπούλου, στο Υπουργείο Εργασίας.

Πιο συγκεκριμένα, αγρια κόντρα έχει ξεσπάσει μεταξύ της γενικής γραμματέως, Δήμητρας Χαλικιά κατά της αναπληρώτριας υπουργού Εργασίας Ράνιας Αντωνοπούλου για απευθείας αναθέσεις με αυτεπιστασία προγραμμάτων κατάρτισης ανέργων, προκλητική εύνοια στα μεγάλα ΚΕΚ και φωτογραφικούς διαγωνισμούς.

Μάλιστα, η Δήμητρα Χαλικιά είχε καταγγείλει την κατάσταση μέσω επιστολών, καταγγελιών και διαμαρτυριών κυβερνητικών στελεχών και στο Μέγαρο Μαξίμου. Στην καταγγελία της η Δ. Χαλικιά υποστήριξε ότι όταν προέκυψε θέμα νομιμότητας στο περιεχόμενο πρόσκλησης για την πρόσληψη ανέργων σε 34 δήμους, κατηγόρησε εκείνη ότι «ζήτησε από το ΑΣΕΠ να βγάλει αντισυνταγματική τη συγκεκριμένη πρόσκληση».

Η Δ. Χαλικιά υποστηρίζει ότι η Ράνια Αντωνοπούλου «κινείται στο πλαίσιο της συκοφαντικής δυσφήμησης σε βάρος μου, τόσο σε προσωπικό όσο και σε πολιτικό επίπεδο».

Το υπουργείο Εργασίας αποφεύγει να κατονομάσει την συντάκτρια της επιστολής κάνει λόγο για «ανυπόστατες, ψευδείς ή ανακριβείς πληροφορίες»

Τις αποκαλύψεις έφερε στο φως της δημοσιότητας το «ΘΕΜΑ». Σύμφωνα με το «ΘΕΜΑ», η Δήμητρα Χαλικιά απομακρύνθηκε από τη θέση της ως γ.γ ως «υπεύθυνη για το δημοσίευμα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ