Ανοίγει την “βεντάλια” των προϊόντων του το Viva Walet

Το Viva Wallet, το πρώτο ελληνικό ηλεκτρονικό πορτοφόλι, σε συνεργασία με την Eurobank, δίνει πλέον τη δυνατότητα σε όλους να πληρώσουν περισσότερους από 300 λογαριασμούς και υπηρεσίες μέσα από το κινητό τους.

Μεταξύ των διαθέσιμων λογαριασμών περιλαμβάνονται επιχειρήσεις ενέργειας, ασφαλιστικά ταμεία, τηλεπικοινωνίες, ύδρευση, πληρωμές δήμων, τέλη διοδίων, υποχρεώσεις δημοσίου κ.λπ.

Ο χρήστης, με ένα Login στον λογαριασμό τους και επιλέγοντας την κατηγορία «Πληρωμές λογαριασμών»,  μπορεί να πληρώσει άμεσα τους λογαριασμούς του γλιτώνοντας χρονοβόρες διαδικασίες και ουρές.

Εκτός από την εφαρμογή, οι χρήστες μπορούν να εξοφλήσουν τις οφειλές τους και μέσα από το account τους στη διεύθυνση www.vivawallet.com, αλλά και σε περισσότερα από 800 Viva Spots σε όλη την Ελλάδα (Καταστήματα Public, Media Markt, METRO, My Market, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης, Reload Stores, Seven Spots και επιλεγμένα πρατήρια EKO, BP και Shell).

840-viva_campaign_banner

Επιπλέον, με τo Viva Wallet app, οι πελάτες μπορούν επίσης να μεταφέρουν χρήματα σε οποιονδήποτε, άμεσα και δωρεάν, μόνο με τον αριθμό του τηλεφώνου του, να πληρώσουν έναν Viva Wallet έμπορο σκανάροντας ένα QR Code ή πληκτρολογώντας τον ΑΦΜ της επιχείρησης, να το συνδέσουν με λογαριασμούς και κάρτες για να μεταφέρουν χρήματα και τέλος, να αγοράσουν εισιτήρια θεάτρου, κινηματογράφου και αθλητικών αγώνων, αεροπορικά και ακτοπλοϊκά εισιτήρια κ.ά.

Το Viva Wallet αποτελεί προϊόν της Viva Payments, Ίδρυμα Ηλεκτρονικού Χρήματος αδειοδοτημένο από την Τράπεζα της Ελλάδος, με σκοπό την παροχή Υπηρεσιών Πληρωμών στο σύνολο των χωρών του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (σύνολο 31 χώρες).
Η πλατφόρμα πληρωμών της Viva Payments διαθέτει τις απαιτούμενες πιστοποιήσεις που επιβάλλονται από τους Διεθνείς Οργανισμούς ( π.χ. PCI DSS κ.α.) και εφαρμόζει όλα τα σύγχρονα πρότυπα ασφάλειας συναλλαγών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ