Ακόμη δεν έχει ταφεί ο George Michael

Παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει περισσότερες από σαράντα μέρες πέρασαν από τον θάνατο του γνωστού τραγουδιστή George Michael, την ημέρα των Χριστουγέννων, ακόμη δεν έχει οριστεί η ημερομηνία για την κηδεία του.

Φαίνεται ότι ο γνωστός καλλιτέχνης δεν μπορεί να ταφεί πριν ολοκληρωθούν οι τοξικολογικές εξετάσεις, κάτι το οποίο αναμένεται να γίνει περίπου στα μέσα Μαρτίου. Έτσι, το σώμα του τραγουδιστή δεν μπορεί να παραδοθεί στους οικείους του, πριν τελειώσουν οι εξετάσεις από τον ιατροδικαστή.

Σύμφωνα με δημοσιεύμετα του διεθνούς τύπου, αυτές μπορεί να πάρουν περίπου οκτώ εβδομάδες, ίσως και λίγο παραπάνω. Πάντως, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, δεν υπάρχουν νέες εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση, αλλά από την αρχή η αστυνομία είχε δηλώσει ότι δεν υπήρχε κάτι το ύποπτο στον θάνατο του George Michael.

Αρχικά η αιτία του θανάτου του είχε κριθεί ως “ασαφής”, αλλά ο ίδιος είχε παραδεχτεί στο παρελθόν ότι έκανε χρήση ναρκωτικών ουσιών, αλλά ότι δεν ήταν εξαρτημένος, ενώ ο μάνατζερ του τραγουδιστή είχε δηλώσει ότι πάλευε με την κατάθλιψη

Να υπενθυμιστεί ότι το σώμα του 53χρονου τραγουδιστή βρήκε ο σύντροφός του, ο οποίος ανακρίθηκε από την αστυνομία, αλλά δεν θεωρήθηκε ύποπτος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ