“Καίει” τη New Balance ο Τραμπ

Μια δήλωση της New Balance ήταν αρκετή για να εξοργίσει τους ψηφοφόρους της Χίλαρι Κλίντον αλλά και να τους βοηθήσει να καταπραΰνουν τον θυμό τους!

Εκπρόσωπος της εταιρείας κατασκευής αθλητικών παπουτσιών χαιρέτισε την εκλογή Τραμπ, καθώς ο νέος Πρόεδρος των ΗΠΑ είναι κατά της Δια-Ειρηνικής Συνεργασίας, η οποία προβλέπει ελεύθερη ανταλλαγή μεταξύ προϊόντων. Ο εκπρόσωπος μάλιστα, δήλωσε ότι ο Μπαράκ Ομπάμα τους αγνοούσε τόσο καιρό.

Η δήλωση αυτή εξόργισε τους ψηφοφόρους των δημοκρατικών, οι οποίοι άρχισαν να καίνε τα αθλητικά τους New Balance παπούτσια σε όλη τη χώρα, ανεβάζοντας φωτογραφίες με αυτά. Ένας οργισμένος ψηφοφόρος έγραψε: “Δεν ξαναγοράζω ποτέ ξανά New Balance” και πρόσθεσε: “Θα βρω όσους περισσότερους μπορώ για να διαδώσω τα νέα”.

Η New Balance θεωρεί ότι άδικα στοχοποιήθηκε, καθώς είναι η μόνη αμερικάνικη εταιρεία με εργοστάσια στις ΗΠΑ, σε αντίθεση με άλλες εταιρείες που διαθέτουν πολλά εργοστάσια διεθνώς. Η εταιρεία σε ανακοίνωσή της δήλωσε ότι προεκλογικά υποστήριζε τις θέσεις των Hillary Clinton, Bernie Sanders και Donald Trump αναφορικά με το εμπόριο και συνεχίζει να τις υποστηρίζει τώρα που ένας απ’ αυτούς εξελέγη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ