Τέσσερεις ελληνικές startups προσλαμβάνουν

Νέους συνεργάτες αναζητούν τέσσερεις ελληνικές startup εταιρείες, προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες της σταδιακής τους ανάπτυξης.

Η Combadi, μία ελληνική τουριστική startup η οποία προσφέρει καινοτόμες ταξιδιωτικές εμπειρίες, αναζητά έναν ταλαντούχο κειμενογράφο για τη συγγραφή αγγλικών κειμένων σχετικών με εμπνευσμένων εμπειριών από ταξίδια και διακοπές. Δεν αρκεί μόνο η συγγραφική δεινότητα αλλά και οι ικανότητες βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης (SEO) του κειμενογράφου. Περισσότερες λεπτομέρειες εδώ.

Η incrediblue έχει “ανοίξει” τρεις θέσεις εργασίας τόσο στο κομμάτι της ανάπτυξης της ιστοσελίδας της (όπου ζητά frontend και full stack developers) όσο και στη διαχείριση του online marketing της εταιρείας. Η βάση των νεοπροσληφθέντων θα είναι στην έδρα της εταιρείας στον Βόλο. Περισσότερες λεπτομέρειες εδώ.

Η MentorDeal, η startup που έγινε γνωστή ως AppliVersity μέσα από το τρίτο Startup Live Athens, αναζητά έναν developer λογισμικού και έναν υποψήφιο πρακτικής εξάσκησης στον τομέα του μάρκετινγκ. Η εταιρεία προσφέρει τη δυνατότητα εργασίας είτε στο “εκκολαπτήριο” του London Business School όπου φιλοξενείται είτε στην Αθήνα (σε δύο χώρους μάλιστα: στα νέα της γραφεία στο Κολωνάκι ή στο Loft2Work, όπου έχει εξασφαλίσει χώρο μετά την νίκη της στο Startup Live Athens #3). Περισσότερες λεπτομέρειες εδώ.

Τέλος, η Workable αναζητά έναν αντιπρόσωπο εσωτερικών πωλήσεων με αρμοδιότητες τη μετατροπή σε εισερχόμενες πωλήσεις των υποψήφιων πελατών που έχουν προσεγγιστεί μέσα από το online μάρκετινγκ και τα λοιπά κανάλια της εταιρείας, αλλά και την ανεύρεση νέων πιθανών πελατών μέσα από τη διερεύνηση συγκεκριμένων κριτηρίων. Επιπλέον, η εταιρεία εξακολουθεί να αναζητά έναν web developer για την ανάπτυξη εμπορικών διαδικτυακών εφαρμογών. Περισσότερες λεπτομέρειες εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ