Στην ELITE του Χρηματιστηρίου του Λονδίνου η ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ γίνεται η πρώτη ελληνική εταιρεία που μπαίνει στο καινοτόμο πρόγραμμα ELITE της διαχειρίστριας εταιρείας του Αγγλικού Χρηματιστηρίου για φιλόδοξες επιχειρήσεις.

Oι εταιρείες που συμμετέχουν στο συγκεκριμένο πανευρωπαϊκό πρόγραμμα έχουν προοπτικές αλλά και τη δυνατότητα, εφόσον βέβαια επιβεβαιωθούν οι προσδοκίες, να ενταχθούν στο χρηματιστήριο του Λονδίνου.

Το ELITE απαριθμεί ήδη περισσότερες από 200 επιχειρήσεις, 150 συμβούλους και 70 επενδυτές.

Για την ένταξη της ΑΕΚ στο πρόγραμμα, ο Raffaele Jerusalmi, Διευθυνής Κεφαλαιαγοράς της LSEG ανέφερε: “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε την ΑΕΚ στο ELITE και αισθανόμαστε σίγουροι πως τα εργαλεία και οι συμβουλές που παρέχει το πρόγραμμα θα στηρίξει την επιχείρησή της στην προσπάθεια να αναπτυχθεί. Η ΑΕΚ θα γίνει μέρος της ζωηρής κοινότητας του ELITE, όπου οι ταχύτερα αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις ευημερούν, ανταλλάσσοντας εμπειρίες μεταξύ τους”.

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Αλέξανδρος Δέδες πρόσθεσε: “Η ΑΕΚ είναι μια ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία που παράγει έσοδα. Είμαστε ευτυχείς που συμμετέχουμε στο ELITE και αισθανόμαστε σίγουροι πως θα πετύχουμε τους στόχους μας και τις φιλοδοξίες μας”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ