Στα European Business Awards 2013/2014 η NETLINK

Η NETLINK, εταιρεία παροχής πρωτοποριακών ηλεκτρονικών υπηρεσιών, πέτυχε σημαντική διάκριση στην πρώτη φάση των βραβείων European Business Awards 2013/2014 και συμπεριλαμβάνεται στην ομάδα των 50 καλύτερων ελληνικών επιχειρήσεων που θα διεκδικήσουν τη διεθνή διάκριση Ruban d’Honneur.

Η εταιρεία απέσπασε τη σημαντική διάκριση “National Champion” στην πρώτη φάση των βραβείων του αναγνωρισμένου θεσμού των European Business Awards. Η NETLINK αποτελεί μια από τις 50 καλύτερες ελληνικές επιχειρήσεις που θα διεκδικήσουν την ανώτατη διεθνή διάκριση Ruban d’Honneur στην απονομή των βραβείων που θα πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο του 2014.

Πιο συγκεκριμένα, η ΝΕTLINK αναδείχθηκε Εθνικός Πρωταθλητής για την περίοδο 2013/14, αποσπώντας το Βραβείο “The Infosys Business of the year award” για επιχειρήσεις με τζίρο μεταξύ 26 και 150 εκατ. ευρώ, ανταγωνιζόμενη δεκάδες χιλιάδες επιχειρήσεις σε περισσότερες από 30 χώρες σε όλη την Ευρώπη.

“Η διάκριση αυτή έρχεται να επιβεβαιώσει και να επιβραβεύσει την τροχιά επιτυχίας που έχει χαράξει η NETLINK, ενώ ταυτόχρονα μας δεσμεύει να συνεχίσουμε τις δραστηριότητές μας με την ίδια ποιότητα και το ίδιο όραμα”, επεσήμανε ο Κωνσταντίνος Κανελλάκης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της NETLINK.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ