Παρουσιάστηκε η ελληνική αποστολή στο φετινό Mobile World Congress

Η ελληνική αποστολή στο φετινό Mobile World Congress, που θα πραγματοποιηθεί στη Βαρκελώνη από 2 ως 5 Μαρτίου, παρουσιάστηκε επισήμως σήμερα, Τρίτη 3 Φεβρουαρίου, στους χώρους του INNOVATHENS, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

Το ελληνικό περίπτερο, που η δημιουργία του αποτελεί για τρίτη συνεχή χρονιά πρωτοβουλία του ΣΕΚΕΕ, με την υποστήριξη της ελληνικής πολιτείας και συνδιοργανωτή το Enterprise Greece, το οποίο στηρίζει ένθερμα την ελληνική παρουσία στην παγκόσμια «βιτρίνα» της τεχνολογικής πρωτοπορίας. Επίσης, σημαντική είναι και η συνεισφορά του INNOVATHENS, του κόμβου καινοτομίας & επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων, ο οποίος είναι στρατηγικός εταίρος του ΣΕΚΕΕ.

Παρουσιάζοντας τη φετινή ελληνική αποστολή στη Βαρκελώνη, ο Γεν. Διευθυντής του ΣΕΚΕΕ, Γιάννης Κωτσής-Γιανναράκης, επισήμανε τα βασικά σημεία της στρατηγικής του ΣΕΚΕΕ για την ανάπτυξη του οικοσυστήματος της καινοτομίας, που αποτελεί και το σύνθημα της επίσημης ελληνικής αποστολής (Growing the ecosystem). Από την πλευρά του συνδιοργανωτή, ο Στέφανος Ησαΐας, Διευθύνων Σύμβουλος του Enterprise Greece, δήλωσε ότι ο τομέας της καινοτομίας και των τεχνολογιών διαθέτει στρατηγικής σημασίας ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα για τη χώρα μας. Ο διευθυντής του INNOVATHENS, Αντώνης Οικονόμου, τόνισε ότι «ο Κόμβος Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων δίνει το παρόν στο MWC 2015 με σκοπό να προβάλει τη δράση του στο πεδίο της καινοτομικής επιχειρηματικότητας και να παρουσιάσει μερικές από τις πρωτοποριακές ιδέες που εξελίχθηκαν στο χώρο του. Το INNOVATHENS στηρίζει ένθερμα την ελληνική αποστολή στο MWC 2015, συμβάλλοντας ενεργά στην οργάνωσή της, και συμμετέχει στην έκθεση με δικό του stand.

Διαβάστε περισσότερα στο Startupper.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ