Ο Joker, το Action 24, η “Ωραία Ελένη” και οι “Magic” στιγμές

Ξεκίνησε χαμηλόφωνα. Κέρδισε το δικό του κοινό. Πήρε όλα τα μεγάλα ονόματα της δημοσιογραφίας. Έγινε σημείο αναφορά στην δημοσιογραφική – και όχι μόνο – “πιάτσα”.

Joker_77026602_200*250Ο λόγος φυσικά για το τηλεοπτικό κανάλι Action 24 το οποίο φιλοδοξεί να μπει “σφήνα” στις παραδοσιακές “μιντιακές” δυνάμεις της χώρας και να διεισδύσει ακόμη περισσότερο στις επιλογές και στα σπίτια του τηλεοπτικού κοινού.

“Όπλο” του Action 24, το “φρέσκο” πρόσωπο του καναλιού, η απουσία προβλημάτων και φυσικά το ισχυρό δημοσιογραφικό – κυρίως – προφίλ που πλασάρει.

Όπως όμως συμβαίνει σε όλες τις περιπτώσεις το Action 24 φαίνεται να έχει έναν ισχυρό σύμμαχο (συνεργάτη;) στα “σπλάχνα” του ο οποίος αποτελεί ισχυρό “κεφάλαιο” και “εγγύηση” για την περαιτέρω πορεία του.

Ο Joker λοιπόν πρόσεξε στην παρουσίαση του προγράμματος του Action 24, την περασμένη εβδομάδα, μια ιδιαίτερα κομψή και γνωστή φιγούρα στις μπροστινές θέσεις (τις “προεδρικές”) του Μεγάρου Μουσικής η οποία χαμογελούσε με νόημα σε όλη της διάρκεια της παρουσίασης του προγράμματος του νέου καναλιού της ελληνικής τηλεόρασης.

Στιγμές “Magic” είπε κάποιος από τους παρευρισκόμενους χαμηλόφωνα.  

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ