Ο Frank Westermann της mySugr στο advisory board του διαγωνισμού Future Scope

Το πρώτο μέλος του advisory board του διαγωνισμού Future Scope, που διοργανώνει για ελληνικές startups στους τομείς ενέργεια, τουρισμό, υγεία και τεχνολογία η εταιρεία συμβουλευτικής υποστήριξης και επικοινωνίας Incubo Strategies, ανακοινώθηκε σήμερα και επισήμως από τους διοργανωτές.

Πρόκειται για τον Frank Westermann, διευθύνοντα σύμβουλο και συνιδρυτή της mySugr, μίας εταιρείας που έχει ως στόχο να αλλάξει προς το καλύτερο τη ζωή των ατόμων με διαβήτη. Η mySugr αριθμεί περισσότερους από 60.000 εγγεγραμμένους χρήστες και είναι η εφαρμογή για διαβήτη με τα περισσότερα downloads ανάμεσα στις apps με ιατρικό περιεχόμενο του iTunes Appstore.

Ο Frank σπούδασε διοίκηση επιχειρήσεων στη Γερμανία και τη Γαλλία. Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα το 2005 στην Telekom Austria στη Βιέννη. Μετά από δύο χρόνια στη θέση του επικεφαλής επιχειρηματικής ανάπτυξης στην  iTV Solutions και στην moreTV στο Βερολίνο, ίδρυσε την mySugr GmbH μαζί με άλλους τρεις συνιδρυτές το 2012. Η MySugar, μάλιστα, ήταν νικήτρια του Pioneer Festival, πρώην Startup Week 2011.

Future Scope Competition: “Καλλιεργώντας” ένα νέο μοντέλο σύνδεσης των startups με τον εταιρικό “κόσμο”

Παράλληλα, οι διοργανωτές ανακοίνωσαν τη μετάθεση της καταληκτικής ημερομηνίας για την κατάθεση των ιδεών στις 31 Οκτωβρίου. Ταυτόχρονα θα γίνεται και η εξέταση των ιδεών και οι συνεδριάσεις του advisory board του διαγωνισμού για να αναδειχθούν οι νικήτριες ιδέες που θα συμμετάσχουν στον τελικό παρουσιάσεων μπροστά σε κριτική επιτροπή, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 29 και 30 Νοεμβρίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ