ΟΠΑΠ: Σε πλήρη εξέλιξη το πρόγραμμα των καταστημάτων Play

του Γιάννη Λεοντάρη

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το πρόγραμμα των καταστημάτων Play του ΟΠΑΠ, καθώς από τα 4 πρώτα πιλοτικά καταστήματα που λειτουργούσαν στις αρχές του 2017, σήμερα λειτουργούν ήδη 91 καταστήματα Play, ενώ μηχανές VLTs λειτουργούν ήδη και σε 256 πρακτορεία του ΟΠΑΠ.

Αυτό έχει ήδη αρχίσει να αποδίδει έσοδα στον οργανισμό, καθώς τα έσοδα από VLTs έφτασαν στα 9,4 εκατ. ευρώ το α’ εξάμηνο του 2017, και στα 7,5 εκατ. ευρώ το β’ τρίμηνο του 2017, ενώ αυξανόμενος είναι και ο ρυθμός εγκατάστασης των VLTs.

Ειδικότερα, το δεύτερο τρίμηνο του 2017 ήταν σε λειτουργία 3.031 μηχανές VLTs (σε σχέση με τις 1.355 μηχανές VLTs που λειτουργούσαν το πρώτο τρίμηνο του 2017 ενώ, σύμφωνα με τον ΟΠΑΠ, ο ρυθμός τοποθέτησης και λειτουργίας νέων VLTs αναμένεται να επιταχυνθεί τους επόμενους μήνες.

Στο πλαίσιο αυτό ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΠΑΠ, Damian Cope, ανέφερε σχετικά: “Συνεχίζουμε να επενδύουμε σε νέες τεχνολογίες και ανθρώπινο δυναμικό, με γνώμονα το μακροπρόθεσμο όφελος του ΟΠΑΠ και των πελατών μας. Επεκτείνουμε και βελτιώνουμε το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων μας και είμαστε ευχαριστημένοι από τις επιδόσεις των νέων Virtual παιχνιδιών μας και των παιγνιομηχανημάτων (VLTs). Επίσης, έχουμε ξεκινήσει την εισαγωγή των συσκευών αυτόματης εξυπηρέτησης στοιχηματισμού (SSBTs) στο δίκτυό μας. Ο εκτενής σχεδιασμός μας για την υλοποίηση του Οράματος 2020 προχωράει σύμφωνα με τον προγραμματισμό μας και είμαστε σίγουροι για τις ικανότητες της ομάδας του ΟΠΑΠ ως προς την επίτευξη των μακροπρόθεσμων στόχων μας. Παρότι έχουν να γίνουν ακόμη πολλά στο δεύτερο εξάμηνο, το τρίτο τρίμηνο ξεκίνησε ενθαρρυντικά και παραμένουμε θετικοί στις προοπτικές ανάπτυξης του ΟΠΑΠ για το υπόλοιπο του 2017 και πέρα από αυτό”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ