ΟΠΑΠ: Έρχεται το… εικονικό στοίχημα

Πρεμιέρα κάνει στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ Virtual Football, το πρώτο προϊόν μίας νέας σειράς “εικονικών τυχερών παιχνιδιών” της Inspired Gaming που φέρνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα ο ΟΠΑΠ.

Το νέο παιχνίδι ήδη ξεκίνησε τη λειτουργία του από την Τρίτη πιλοτικά σε 91 πρακτορεία ΟΠΑΠ και αύριο μπαίνουν σε λειτουργία επιπλέον 398. Σύμφωνα με τον σχεδιασμό, μετά το Πάσχα τα virtual παιχνίδια θα είναι διαθέσιμα στην πλειονότητα του δικτύου.

Το Virtual Football είναι ένα δημοφιλές προϊόν παγκόσμιου κύρους που παίζεται διεθνώς και αναμένεται να δημιουργήσει προστιθέμενη αξία τόσο στον ΟΠΑΠ όσο και το δίκτυο των πρακτορείων του. Το παιχνίδι είναι διαθέσιμο καθημερινά από τις 9.02 π.μ. έως τις 11.57 μ.μ. και αποτελεί μια απλή, γρήγορη και συναρπαστική μορφή στοιχηματισμού. Οι αγώνες θα διεξάγονται κάθε 5 λεπτά με σχολιασμό από τον κορυφαίο Έλληνα sportscaster, Χρήστο Σωτηρακόπουλο.

Ο ΟΠΑΠ αναμένεται να εισαγάγει στην ελληνική αγορά και άλλα Virtual παιχνίδια της Inspired τα οποία είναι πολύ δημοφιλή στο εξωτερικό. Υπενθυμίζεται πως τον Σεπτέμβριο του 2016 ο ΟΠΑΠ ανακοίνωσε την στρατηγική του συνεργασία με την Inspired Gaming που εξειδικεύεται στην παραγωγή νέων καινοτόμων και πρωτοποριακών παιχνιδιών.

Η συμφωνία εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγικής προτεραιότητας του ΟΠΑΠ για την δημιουργία χαρτοφυλακίου προϊόντων και υπηρεσιών παγκοσμίου επιπέδου και του Οράματος 2020 της εταιρείας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ