Οκτώ νέα μέλη στον Σύνδεσμο Εταιρειών Κινητών Εφαρμογών

Τα μέλη του Σύνδεσμου Εταιρειών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδας, συναντήθηκαν στην 4η Τακτική απολογιστική Γενική Συνέλευση του ΣΕΚΕΕ, η οποία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 29 Μαΐου.

Από τα μέλη του ΔΣ και τον Γενικό Διευθυντή Γιάννη Κ. Γιανναράκη, έγινε ιδιαίτερη αναφορά σε 4 σημαντικά σημεία της επιτυχημένης πορείας του ΣΕΚΕΕ:
•    Στη συμμετοχή για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο Mobile World Congress 2014 στη Βαρκελώνη με εθνικό περίπτερο, μέσα από την οποία προέκυψαν ξανά συνέργειες και επιτυχημένη και διακριτή παρουσία στο διεθνή χώρο.
•    Στην ανάπτυξη των δράσεων του Hellenic Mobile Cluster, του συνεργατικού σχηματισμού των επιχειρήσεων, ερευνητικών και άλλων φορέων του κλάδου.
•    Στις κοινές δράσεις υπό τον τίτλο Σynergies, που πραγματοποιούνται από κοινού με άλλες ενώσεις καινοτομικών επιχειρήσεων, όπως η παρουσία σε διεθνείς εκθέσεις, επιχειρηματικές αποστολές, με σημαντικότερη τη συμμετοχή στον κόμβο καινοτομίας και εξωστρέφειας InnovAthens.
•    Στη διοργάνωση workshops και ενημερωτικών συναντήσεων με θέματα που απασχολούν τα μέλη και στα οποία συμμετέχει το ευρύτερο οικοσύστημα της καινοτομίας.

Στη Γενική Συνέλευση επικυρώθηκε η ένταξη 8 νέων μελών στον σύνδεσμο. Οι εκπρόσωποί τους παρουσίασαν τις δραστηριότητές τους.

Τα νέα μέλη του 2014 είναι οι εταιρείες: Softone και Upcom (τακτικά μέλη) και Accusonus, Econais, Jupitee, Pinnatta, Sboing και Softweb (συνδεδεμένοι φορείς).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ