Με μήνυση κατά Χαϊκάλη απαντά ο Σαμαράς – Σάλος στο πολιτικό σκηνικό

Την άμεση και οργισμένη αντίδραση του πρωθυπουργού προκάλεσαν οι αναφορές του Παύλου Χαϊκάλη στο Mega ότι ο φερόμενος ως μεσάζων για τον χρηματισμό του ενεργούσε εκ μέρους του πρωθυπουργού και ενός τραπεζίτη.

Σε ανακοίνωση από το γραφείο του πρωθυπουργού αναφέρεται πως ο πρωθυπουργός καταθέτει άμεσα μήνυση και ζητά την παρέμβαση των εισαγγελικών Αρχών, ενώ χαρακτηρίζει την υπόθεση απόλυτη συκοφαντία και αθλιότητα στην κορύφωσή τους.

Ωστόσο, μιλώντας και στον ΑΝΤ1, ο κ. Χαϊκάλης δήλωσε ότι ο Γιώργος Αποστολόπουλος μπορεί να είναι στημμένος για να πλήξει οποιονδήποτε, ακόμη και τον Σαμαρά.

Είπε ακόμη πως παρ’ όλο που ο μεσάζων εμπλέκει το όνομα του πρωθυπουργού, ο ίδιος ο κ. Χαϊκάλης δεν κατηγορεί τον πρωθυπουργό.

Ταυτόχρονα, οι βουλευτές Οδυσσέας Βουδούρης και Θόδωρος Παραστατίδης με ανακοίνωσή τους αφήνουν υπόνοιες κατά των Γρηγόρη Ψαριανού, Χρήστου Αηδόνη, Σπύρου Λυκούδη και Γιώργου Νταβρή που ψήφισαν υπέρ του Σταύρου Δήμα, με αποτέλεσμα οι δεύτεροι να προειδοποιούν τους πρώτους με μηνύσεις και αγωγές!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ