Μέχρι τις 7 Οκτωβρίου η υποβολή προτάσεων για το διαγωνισμό i-bank Καινοτομία & Τεχνολογία” της Εθνικής

Μέχρι τις 7 Οκτωβρίου, στις 15:00 θα είναι ανοιχτή η υποβολή πρτάσεων για τον 4ο διαγωνισμό “i-bank Καινοτομία & Τεχνολογία” της Εθνικής Τράπεζας.

Ο διαγωνισμός αποσκοπεί στην ενίσχυση και τη στήριξη της δημιουργικότητας, ειδικά των νέων, και στην καλλιέργεια κουλτούρας καινοτομίας. Η αξιολόγηση των προτάσεων θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα: Πανεπιστήμιο Αθηνών, Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, Πανεπιστήμιο Πειραιά, Πανεπιστήμιο Πατρών, Πανεπιστήμιο Κρήτης.

Ξεκίνησε η υποβολή προτάσεων για τον 4ο διαγωνισμό “i-bank Καινοτομία & Τεχνολογία”

Η συμμετοχή στο διαγωνισμό μπορεί να είναι ατομική ή ομαδική με αντικείμενο που εντάσσεται σε μία από τις παρακάτω Θεματικές Ενότητες: Ηλεκτρονική Επιχειρηματικότητα, Περιβάλλον και Τεχνολογία, Πολιτισμός και Τεχνολογία.

Θα προκριθούν 20 προτάσεις, οι οποίες θα ανακοινωθούν στον Νοέμβριο – Δεκέμβριο 2013. Νικητές επιλεγμένων από την Εθνική Τράπεζα διαγωνισμών μπορούν να συμμετάσχουν απευθείας στη Β’ Φάση του διαγωνισμού επιπλέον των όσων προκρίνονται μέσω της Α’ Φάσης του διαγωνισμού.

Οι ακριβείς ημερομηνίες των δύο επόμενων φάσεων θα ανακοινωθούν σε μεταγενέστερο χρόνο από την τράπεζα μέσω της ιστοσελίδας του διαγωνισμού.

Περισσότερες πληροφορίες για τους όρους συμμετοχής και τα βραβεία εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ