Η ψηφιοποίηση της τηλεοπτικής διαφήμισης

Πιο προσιτή σε όλες τις επιχειρήσεις, ανεξαρτήτου μεγέθους, κάνει την τηλεοπτική διαφήμιση το BUYTVADS.COM, η πρώτη ηλεκτρονική πλατφόρμα αγοράς τηλεοπτικού διαφημιστικού χρόνου που δημιουργήθηκε για την ελληνική αγορά.

Το BUYTVADS.COM αποτελεί μια πρωτοποριακή, για τα ελληνικά δεδομένα, υπηρεσία που δημιούργησε η Nemo Online προσφέροντας σε όλους τη δυνατότητα τηλεοπτικής προβολής, χωρίς χρονοβόρες διαδικασίες, αυτοματοποιημένα, όταν, όποτε και για όσο καιρό επιθυμεί.

Χάρη στα συνεργαζόμενα κανάλια, ο αριθμός των οποίων εμπλουτίζεται συνεχώς, κάθε επιχείρηση αποκτά δυνατότητες πρόσβασης σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας, μπορεί να διαχειριστεί το τηλεοπτικό της πλάνο online, χωρίς να χρειάζεται να δαπανήσει επιπλέον πόρους σε τεχνικές γνώσεις, έχει στη διάθεσή της ολοκληρωμένα διαφημιστικά πακέτα και λαμβάνει όλη την απαραίτητη πληροφόρηση μέσα από αυτοματοποιημένες φόρμες, από το ανέβασμα του τηλεοπτικού βίντεο έως την έκδοση του τιμολογίου.

Μέσω του BUYTVADS.COM ο προγραμματισμός και η διαχείριση του τηλεοπτικού πλάνου κάθε επιχείρησης πραγματοποιείται γρήγορα και άμεσα από τον ηλεκτρονικό υπολογιστή, σε τρία μόλις βήματα.

Ο διαφημιζόμενος ανεβάζει το τηλεοπτικό του σποτ, επιλέγει τους τηλεοπτικούς σταθμούς και τα πλάνα που τον ενδιαφέρουν και ολοκληρώνει την παραγγελία του πληρώνοντας το ποσό που αναλογεί στις επιλογές του. Το τηλεοπτικό του σποτ μπορεί να είναι on air σε τρεις μόλις ημέρες από την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

Όμως η ταχύτητα και η αμεσότητα δεν είναι τα μοναδικά πλεονεκτήματα του BUYTVADS.COM. Χάρη στο μεγάλο αριθμό καναλιών από όλη την Ελλάδα η επιχείρηση μπορεί να στοχεύσει γεωγραφικά το κοινό που τον ενδιαφέρει, μια δυνατότητα που έχει καθοριστική σημασία στο σύγχρονο marketing.

Στο δίκτυο των συνεργαζόμενων καναλιών συμπεριλαμβάνονται αυτή τη στιγμή οκτώ τηλεοπτικοί σταθμοί από την Πελοπόννησο, την Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα.

Ειδικότερα, το BUYTVADS.COM αποτελεί ιδανική λύση επικοινωνίας για:

– ηλεκτρονικά καταστήματα, που επιθυμούν να δοκιμάσουν την δυναμική των – πωλήσεών τους σε περιφέρειες της Ελλάδας

– επιχειρήσεις τοπικού χαρακτήρα

– μεγάλες επιχειρήσεις με εκτεταμένο δίκτυο παρουσίας σε όλη την Ελλάδα, που επιθυμούν να υλοποιήσουν μία μεμονωμένη ενέργεια προβολής για συγκεκριμένη γεωγραφική περιοχή.

Ιδιαίτερα για αυτόν τον τύπο επιχείρησης το BUYTVADS.COM εξυπηρετεί τις εταιρείες που έχουν ανάγκες εποχικής προβολής, επικοινωνίας προσφορών ή ενεργειών με τοπικό χαρακτήρα ή ακόμα επιθυμούν να ενδυναμώσουν τη σχέση τους με τοπικούς αντιπροσώπους και συνεργάτες.

Με την εγγραφή της επιχείρησης στην πλατφόρμα λαμβάνει ένα μοναδικό λογαριασμό, μέσω του οποίου μπορεί να διαχειρίζεται κεντρικά το σύνολο των κατά τόπους αναγκών προβολής της, με ολοκληρωμένο, ασφαλή και διάφανο τρόπο.

Εξίσου σημαντικό, ιδιαίτερα στη χρονική συγκυρία που διανύουμε, είναι το προσιτό κόστος της τηλεοπτικής προβολής.

Χάρη στις οικονομίες κλίμακας που δημιουργεί η αυτοματοποίηση των διαδικασιών, το κόστος της τηλεοπτικής διαφήμισης μπορεί να ξεκινάει από 2,5 ευρώ η εμφάνιση. Το κόστος αυτό κάνει την τηλεοπτική διαφήμιση προσιτή ακόμα και στην πιο μικρή επιχείρηση, καθώς είναι άκρως ανταγωνιστικό και κυρίως πιο αποτελεσματικό από αντίστοιχες online ενέργειες προβολής.

Δύο πλατφόρμες σε μία

Εκτός από το πρόγραμμα διαχείρισης της τηλεοπτικής διαφήμισης, το BUYTVADS.COM είναι και ένα ολοκληρωμένο σύστημα billing, που απλοποιεί τη διαδικασία τιμολογίων και χρεώσεων για το τηλεοπτικό πλάνο που κλείνει ο πελάτης. Στο τέλος του μήνα ο διαφημιζόμενος λαμβάνει ηλεκτρονικά, χωρίς να χρειάζεται να κάνει κάποια ενέργεια, το τιμολόγιο που αντιστοιχεί στο πλάνο που έχει εμφανιστεί στο τηλεοπτικό κανάλι.

Στην περίπτωση που το διαφημιστικό του πλάνο μοιράζεται σε περισσότερους από έναν μήνες, στο τέλος κάθε μήνα θα λαμβάνει το τιμολόγιο που αντιστοιχεί στις τηλεοπτικές του εμφανίσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ